Azonban néhány altcoin gyors nyereség szempontjából felülmúlhatja azt. Kiemelkedik közülük a Pepe (PEPE), a Rollblock (RBLK) és a Polygon (MATIC). Míg a PEPE és a MATIC már megalapozott szereplők, addig az RBLK egy 2. szakaszban lévő előértékesítési sztár, amely egyes elemzők szerint 2024-ben akár 0,5 dollárra is ugorhat.

Pepe árfolyam elemzés: Bika trend várható

A közelmúltban a Pepe (PEPE) árfolyama emelkedőben volt a kereskedelmi diagramokon. A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe árfolyama az elmúlt évben több mint 500%-ot ugrott. Ez idő alatt egy nagy befektető a Lookonchain adatai szerint 5 millió dollárból 44 millió dollárt csinált mindössze hat hónap alatt.

A technikai elemzést tekintve a Pepe érme jövője is fényesnek tűnik. Például ez az altcoin most a 21- és 50-napos EMA-k felett kereskedik, miközben 22 zöld technikai indikátorral is rendelkezik. Ennek eredményeként a kripto szakértők figyelemre méltó Pepe árfolyam előrejelzést tettek. Úgy vélik, hogy a Pepe árfolyama 2024 második negyedévében 0,0025 dollárra ugrik.

Rollblock (RBLK): A jövő top 10 altcoinjának egyike

Eközben a Rollblock (RBLK) egy új belépő, amely az előértékesítésének köszönhetően hírnevet szerez magának. Már 20%-os megtérülést biztosított a korai vásárlóknak, miközben több mint 250 000 dollárt gyűjtött össze. Az előrejelzések szerint a Rollblock 2024 májusának vége előtt akár 1 millió dollárt is összegyűjthet - ami a globális kereskedők keresletét mutatja ezen altcoin iránt.

A Rollblock egy GambleFi protokoll, amely forradalmasítani kívánja az online játék ipart, amely várhatóan 2028-ra 744 milliárd dollárt ér el. Nemrégiben elindított egy teljesen engedélyezett és működő online játéktermet, amely a blokklánc technológiát használja a transzparencia, biztonság és hatékonyság javítása érdekében. A Rollblock 100%-os anonimitást is kínál, mivel nem végez KYC ellenőrzéseket.

Rollblock kripto ico

A Rollblock bevételmegosztási modellje is egyedi. A rendszer heti bevételeinek akár 30%-át is felhasználja RBLK tokenek vásárlására a piacon. Ezután a Rollblock ezeknek a tokeneknek a felét elégeti, míg a másik felét staking jutalmaként használja fel. Ez folyamatos vásárlási nyomást generál, amely jutalmazza a token birtokosokat és felnyomja az altcoin árát.

Az RBLK csak 0,012 dollárt ér, mivel az előértékesítés 2. szakaszában van. Több millió RBLK token már eladásra került, ami világosan mutatja az iránta való keresletet. Emiatt a szakértők 0,5 dolláros emelkedést jósolnak, miután egy Tier-1 CEX jegyzi az RBLK-t 2024 harmadik negyedévében. Ennek eredményeként az RBLK az egyik legjobb altcoin lehet, amit most érdemes vásárolni.

Crypto Faibik bullish Polygon árfolyam előrejelzése

A Polygon (MATIC) egy másik figyelemre méltó altcoin idén. A CoinMarketCap adatai szerint a Polygon árfolyama közel 18%-ot esett az elmúlt 12 hónapban. Mindazonáltal a piaci elemzők továbbra is optimisták. Valójában egy prominens elemző, Crypto Faibik, egy 30-40%-os helyreállító ralit jósol ennek az altcoinnak a közeljövőben.

A Polygon érme technikai elemzése is alátámasztja ezt az állítást. Például a MATIC a 200-napos EMA felett kereskedik, és 14 zöld technikai indikátorral rendelkezik. Ennek eredményeként más kripto elemzők is egy esetleges emelkedést jósolnak a Polygon számára 0,94 dollárig 2024 második negyedévében.

Pepe vs. Rollblock vs. Polygon - Melyik altcoin emelkedik ki?

A Pepe, a Rollblock és a Polygon mind potenciálisan túlszárnyalhatják az Ethereumot. Azonban egy altcoin különösen kiemelkedik az alacsony, 12 millió dolláros piaci kapitalizációjával - a Rollblock. Ez nagy előny, mivel kevesebb új forrást igényel az árának növekedéséhez. Ha ki szeretnéd használni a növekedési lehetőségeit, jelentkezz az előértékesítésre az alábbi linkek használatával, és szerezd meg a VIP bónuszokat.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Socials: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy