Az alábbi cikkben három mém érmét találsz, amelyek most nagyon felkapottak (Dogeverse, Sealana és WienerAI). 

Ha érdekelnek a részletek, olvass tovább!

1. Dogeverse (DOGEVERSE) – A láncokon átívelő kutyás érme

A DOGEVERSE egyike a legújabb kutyás mém érméknek, ráadásul az előértékesítése is csak nemrég vette kezdetét, mégis már több mint 13 millió dollárt gyűjtött. Még csatlakozhatsz az előértékesítéshez, ráadásul érdemes is, a következő szakaszok során ugyanis egyre magasabbra kúszik majd az érme ára. Úgy gondoljuk, mindenképpen célszerű egy kicsit közelebbről megismerkedni a projekttel, ugyanis ez az egyik legnagyobb durranás idén.

A Dogeverse leginkább azzal emelkedik ki versenytársai közül, hogy több láncot is összeköt. Elérhető például az Ethereumon, a Base-n és a Solanán is. A több lánc nagyobb láthatóságot és kitettséget is jelent, vagyis többen láthatják a projektet. A nagyobb láthatóság még nagyobb népszerűséghez vezethet, ez pedig magasabb árfolyamban nyilvánulhat meg.

dogeverse kriptó token

A Dogeverse whitepaperből kiderül, hogy összesen hat blokkláncot ölel fel a projekt, ezek a következők: Base, Avalanche, BNB Chain, Solana, Ethereum és Polygon. A híd-technológiának köszönhetően a DOGEVERSE tokenek olcsón és könnyen mozgathatók át az egyik láncról a másikra.

A Dogeverse tokenek letétbe helyezésére is van lehetőség, ami a cikk írásakor óriási évesített hozamot eredményez. Fontos, hogy ez a jövőben csökken majd, ahogy egyre többen helyezik letétbe érméiket. A korai beszállók duplán jól járnak, mivel olcsón vásárolhatnak, miközben passzív jutalmakban is részesülnek. A több láncnak és a magas letéti hozamoknak köszönhetően ez a token igen vonzó jelenleg.

Irány a Dogeverse

2. Sealana – A fóka, aki a mém kutyák tengerében lubickol

Nagy port kavart a legújabb Solana mém érme, a Sealana ($SEAL) előértékesítése. A projekt elképesztő ütemben vágott bele az előértékesítésbe, alig pár perc alatt elérte a 100 000 dollár értékű befektetést.

A mém érme piacon a négylábúak az urak, a kutyáktól a macskákon át egészen a békákig. Akad azonban egy bátor tengeri emlős, aki villantani akar. Ez pedig nem más, mint Sealana, aki egy valódi 21. századi hősként jelenik meg. A duci fóka célja, hogy kriptovaluta kereskedéssel végre kiköltözhessen az anyja pincéjéből.

sealana kriptó token

Hősünk a South Parkban látott Gamer Guy, azaz Fat Computer Nerd megtestesítője a Web3-ban.

Gamer Guy abban a részben tűnik fel, amely a World of Warcraft életérzést mutatja be, és rögtön népszerűvé vált. Valójában már akkor mémmé vált, amikor még nem is így hívtuk őket. Gamer Guy jellemzői a szódástalp szemüveg, amelyen keresztül egész nap a képernyőt bámulja, a saját gravitációs mező és az őskáosz a szobájában.

A projekt ezt a figurát hívja életre Sealana képében. A gép előtt ülve Sealanát már semmi más sem érdekli, csak a gyors meggazdagodás. Mivel egésznap a gép előtt dekkol, és bújja a kripto piacokat, egyre csak hízik. Olyannyira a degen kereskedés rabja lett, hogy már semmi mással sem törődik, és csak chipsen, pizzán és tonhalkonzerven tengeti napjait. Célja a következő nagy Solana mém érme felkutatása, és nem is sejti, hogy ő maga lehet a tuti befutó. A sikere azonban rajtunk is múlik!

Ha segítenél neki, tegyél SOL tokeneket a tárcádba és csatlakoztasd az előértékesítéshez. Siess, mert most még a legalacsonyabb áron vásárolhatod meg a $SEAL tokeneket. Úgy gondoljuk, hogy erre az érmére mindenképpen érdemes odafigyelni májusban.

Megnézem a Sealana-t

3. WienerAI (WAI) – A mesterséges intelligenciával ellátott tacskó mém érme

Új kutya érkezett a mém piac játszóterére a WienerAI ($WAI) személyében. A WienerAI egy mesterséges intelligenciával ellátott tacskó, aki egy mém érmén kapott helyet. A projekt hívei már össze is álltak „kolbász hadsereg” néven, és készen állnak rá, hogy átrendezzék a kripto piacon uralkodó erőviszonyokat.

A Wiener AI futurisztikus megjelenése nem a véletlen műve, története ugyanis 2132-ben játszódik. Egy őrült tudós, a The Architect éppen azon dolgozik, hogy létrehozza a valaha volt legfélelmetesebb AI-t, egy kiber kutya formájában.

weinerAI

A kísérlet során azonban egy kis hibába ütközött, az elegybe ugyanis egy kis tacskó DNS-t is kevert véletlenül. Így jött létre WienerAI, a szuperintelligens robot tacskó.

A WienerAI projekt már el is indította az előértékesítését, amelynek keretében $WAI érméket kínál eladásra. A befektetők gyorsan lecsaptak erre az AI mém érmére, és mindössze néhány nap leforgása alatt egymillió dollárt pumpáltak a tokenbe, az összeg pedig azóta is csak gyarapszik. 

Ahogy haladunk előre az időben és az előértékesítési szakaszokban, úgy emelkedik majd egyre magasabbra a $WAI ára. Ha szeretnél beszállni, akkor az a legjobb döntés, ha minél hamarabb bevásárolsz az érméből. A korai befektetőkre ráadásul bőségesebb letéti jutalmak és nagyobb kedvezmények is várnak. Mindezek alapján úgy gondoljuk, hogy a WienerAI lehet az egyik legjobb mém érme, amibe 2024-ben befektethetsz.

Megnézem a Wiener AI-t

Ezek is érdekelhetnek:

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

Hogyan vásároljunk 5th Scape tokent 2024-ben – Kezdők útmutatója

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy