A KangaMoon (KANG) új partnerséget jelent be, miközben az előértékesítés pörög

Míg a Pepe erősödik, a KangaMoon azon dolgozik, hogy a mémérmék titánjai közé kerüljön. Amikor mindenki azt hitte, hogy az izgalom véget ért, a KangaMoon egy jelentős bejelentéssel állt elő. Az élen járó mémérme együttműködik a #RaidSharksBot-tal, hogy felpörgesse a közösségét. Az új közösségi raid-bot szerepe, hogy növelje az elkötelezettséget és fokozza a szórakozást az ökoszisztémában.

Azok a felhasználók, akik részt vesznek a izgalmas rajtaütésben, esélyt kapnak arra, hogy megnyerjék a havi 1000 dolláros jutalomalapot. Ezen kívül azok a felhasználók, akik részt vesznek a projekt népszerűsítésében a közösségi médiában, tokenekkel lesznek jutalmazva. Hogy tovább bizonyítsák szeretetüket a közösség iránt, az új mémprojekt 20% kedvezményt is kínál minden KangaMoon token vásárlásra.

A kereskedők és befektetők most csupán 0,0196 dollárért vásárolhatják meg a tokent. Az 1. szakaszbeli 0,0050 dolláros alapárról a jelenlegi árra emelkedve, a korai vásárlók 290%-os ROI-t értek el. Számos elemző azt jósolja, hogy az ROI az előértékesítés végére elérheti a 700%-ot, és a KANG tőzsdei bevezetése után 1000%-ot is meghaladhat. Így lehetséges, hogy a KANG az év negyedik negyedévében 1 dolláron fog kereskedni.

A több mint 20 000 tagot számláló erős közösséggel és több mint 6000 token tulajdonossal a KangaMoonnak nagy potenciálja van, amely lehetővé teheti, hogy olyan mértékben növekedjen, mint a Pepe. Több mint 5,6 millió dollárt gyűjtve az előértékesítés során, magas a valószínűsége annak, hogy a KANG az év során megdönti a Solana-alapú mémérméket, mint a Bonk és a DogWifHat. A játékipar virágzásával a KangaMoon lehetőséget teremt a felhasználók számára, hogy részesedjenek a milliárd dolláros iparágban. Így a KANG az egyik legjobb mémérme a vásárláshoz.

kangamoon

Pepe (PEPE) bikafutáson, felülmúlja a nagy kriptókat, de a KangaMoont nem tudja

A Pepe, az egyik mémérmék titánja, mostanában dacol az esélyekkel. A szakértők szerint a grafikonok bikás trendet jeleznek, különösen a heti időkeretben. Ha a Pepe bizonyos árpont felett marad, mint 0,0000079 dollár, jó esély van rá, hogy májusban több mint 50%-kal növekedjen. Ez nagy ugrás a Pepének, figyelembe véve, hogy kevesebb mint egy éve indult.

A piaci adatok tekintetében Pepe árfolyama lenyűgöző 57%-os emelkedést ért el az elmúlt héten, és az év eleje óta több mint 2600%-os árnövekedést mutat. Pepe áttört a 0,0000070 dolláros ellenállási trendvonalon. De vajon újra megközelítheti-e az eddigi csúcsértékét, a 0,00001074 dollárt? Számos elemző szerint ez lehetséges, figyelembe véve a folyamatban lévő kriptopiaci fellendülést. A vezető kriptoelemzők, mint például Captain Faibik, hatalmas emelkedést jósolnak Pepe számára. Ebből kifolyólag Pepe az egyik legígéretesebb mémérmé a hosszú távú befektetési lehetőségek között.

Ismerd meg a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy