A Solana hálózat erős marad a piaci visszaesés ellenére

Az utóbbi időben a Solana (SOL) token ára emelkedett a szélesebb piaci volatilitás közepette. A coin december óta áprilisig történő robbanásszerű áremelkedést tapasztalt, több mint 500,000 új aktív felhasználóval, és a napi legmagasabb aktív szám meghaladta a 160,000-et. Ennek következtében a hálózati torlódás növekedett március elején, ami tranzakciós hibákhoz vezetett, és negatívan érintette a projekteket.

Azonban a Solana hálózat figyelemre méltó készültségi szintet mutatott be olyan intézkedések bevezetésével, mint a Stake-Weighted Quality of Service (SWQOS) és a fejlesztői javítások a torlódás kezelésére és a hálózati teljesítmény biztosítására.

A jövőben azonban azon dolgoznak, hogy hatékony megoldásokat hajtsanak végre, amelyek csökkentik a leállásokat az átterheléses időszakokban, kibővítik a jelenlegi infrastruktúrát a magasabb aktivitási szintek kezelésére, és hosszú távú progressziót biztosítanak a DApp számára.

solana kriptó árfolyam elemzés

Az Ethereum (ETH) 266,600 új tárcafelhasználóval büszkélkedhet

Az Ethereum (ETH), az altcoinok királya, az általánosan barátságtalan piaci hangulat ellenére szembesül egy hálózatbővülési hullámmal. Hasonlóan a Solana rekordjához, április 28-án és 29-én mintegy 266,600 tárcafelhasználó érkezett az Ethereum hálózatára, ami a legmagasabb beáramlás volt 2022 októbere óta.

Az új felhasználók növekedése bizonyíték az Ethereum Hálózat által elért lenyűgöző folytonosságra. Ez bizonyítja, hogy az emberek megbíznak az Ethereum-ban, és kitartanak mellette a kriptopiac ingadozásai ellenére. Általánosságban elmondható, hogy az Ethereum Blokklánc, valamint az ETH token továbbra is az egyik legjobb kriptoprojekt marad, amely valaha is piacra került.

KangaMoon: Egy MémCoin, melynek óriási potenciálja van

A KangaMoon (KANG) meme coin projekt egyre több kereskedőt és meme coin rajongót vonzott magához az előzetes értékesítési kampányának kezdete óta. A viszonylag új platform már több mint 23,000 regisztrált taggal rendelkezik nagyrészt annak forradalmi ötletének köszönhetően, hogy a játsz és keress jellegű funkciókat összekapcsolja az ösztönzött közösségi hálózattal.

Ez a kreatív koncepció a KangaMoon-t egy olyan piedesztálra emeli, ami fölé emelkedik más meme coinokon, mivel a felhasználók jövedelemhez jutnak és közben szórakoznak is. A platform egyediségének kombinációja sokféle kriptóközösséget vonzott, ezáltal nyilvánvalóvá téve, hogy a platform alkalmas a siker elérésére és kitűnni a növekvő P2E játékiparban.

Az előzetes értékesítés kezdetétől a KANG token jelentős áremelkedést tapasztalt, több mint 290%-os növekedést. Eközben szakértők azt jósolják, hogy ez a tendencia valószínűleg folytatódik, további potenciális 20X értéknövekedéssel, amikor a legjobb kategóriás tőzsdékre kerül. Bár a start dátuma még nincs véglegesítve, a KangaMoon készül a Q2 listázásra, és már áremelkedéseket tapasztalt.

Vajon képes lesz-e a KangaMoon megelőzni a Solanát?

Bár a meglévő játékosok, mint például a Solana, hosszabb múlttal, lenyűgöző felhasználói bázissal és erős technológiával rendelkeznek, a KangaMoon innovatív jellemzői és gyorsan növekvő közössége izgalmat keltett. Ezért nagyon valószínű, hogy a közeljövőben olyan sikert érhet el, mint például a Dogecoin vagy akár a Solana.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előzetes értékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy