Azonban a rendkívül volatilis természetük miatt a Solana mémérmék kereskedői egyre inkább a Rollblock (RBLK) felé fordítják a figyelmüket. Ez egy feltörekvő online szerencsejáték platform, amely májusban akár 100-szorosára is növekedhet.

A Bonk kriptovaluta felfutásra készül a korrekció közepette

A Solana mémérme-őrület élén a Bonk érme áll. Egyedi kreativitásának és vonzó mémkultúrájának köszönhetően a Solana-alapú mémérme széles körű figyelmet keltett a kriptovaluta-piacon. Ami még fontosabb, hogy a Bonk kriptovaluta vonzó választássá vált azok számára, akik gyors hozamra vágynak. Bár a Bonk ára rövid időn belül robbanásszerű növekedést mutatott, volatilis jellege az utóbbi napokban hatalmas hanyatlást váltott ki.

A CoinMarketCap adatai szerint az ár 7,09%-os esést regisztrált a napközbeni kereskedésben. Sok elemző optimistán áll hozzá, hogy a Bonk ára kitörésre készül, és akár a korábbi történelmi csúcsa fölé is emelkedhet. Számos Bonk-kripto tulajdonos egy ígéretes Rollblock érmét keres, amely egy előértékesítési gyöngyszemként címlapokra kerül a kriptovaluta-piacon.

A Dogwifhat árfolyama akár 40%-kal is csökkenhet a 2 dollár körüli szintre

Egy másik Solana-alapú mémérme, amely szintén nagy teljesítményével kerül a figyelem középpontjába, a Dogwifhat kriptovaluta. A mémérme-rajongók özönlöttek a projektbe, hogy gyorsan jelentős hozamot érjenek el. Mint a többi mémérme esetében, a Dogwifhat érme is rendkívül volatilis. A tulajdonosok egyik pillanatban kivehetik a pénzüket, a következőben pedig már árfolyamesést regisztrálhatnak.

Az utóbbi időben a Dogwifhat ára ellenállást tapasztal a 3,6 dolláros szinten, amely április közepe óta tart. Ha a negatív érzelmek továbbra is fennmaradnak, akkor a Dogwifhat ára továbbra is csökkenő tendenciát mutathat. A CoinMarketCap adatai szerint a Dogwifhat ára csökkenő tendencián van, és 3,24 dolláron 3,99%-os esést regisztrál a napközbeni kereskedésben, de készülhet egy árfolyam-emelkedésre. Így a Dogwifhat érme tulajdonosai más, magas növekedési potenciállal rendelkező tokenek felé fordítják figyelmüket.

Rollblock (RBLK): Az iGaming jövője

rollblock kriptó ico

Képzelj el egy online játékrendszert, ahol a nyereményeid könnyen megsokszorozódhatnak, miközben játszol. A Rollblock (RBLK) ezt teszi valósággá. Jelenleg az első előértékesítési fázisban a Rollblock akár 100-szorosára is növekedhet, lehetővé téve tulajdonosainak, hogy magas hozamokat élvezhessenek. Ráadásul a Rollblock nem csak egy játékforradalom; az online játék jövőjét képviseli.

A Rollblock forradalmasítja az online játékokat azzal, hogy integrálja a kriptovalutát a Gamble-Fi néven ismert rendszerükbe, amely fő előnyöket hoz, mint például a gyorsabb tranzakciók, a nagyobb átláthatóság és a megnövekedett biztonság. Ez a platform továbbmegy a hagyományos online játékokon, és a RBLK tokenek maximalizálásával működteti és egyszerűsíti a játékélményt.

A legújabb blokklánc-technológiát használva a Rollblock, amely a legjobb befektetési érmék között áll, egyedülálló platformot kínál magas szintű adatvédelemmel, skálázhatósággal és biztonsággal. Ezen felül az RBLK tokenek letétbe helyezői jutalmakat kapnak a letétbe helyezett tokenek mennyisége alapján, mindegyikük a Rollblock profitjából részesül. A Rollblock emellett visszavásárolja és elégeti az RBLK tokenek nagy részét a nyílt piacon a bevételmegosztási modelljével. Ez azt jelenti, hogy a befektetők maximalizálhatják hozamukat, miközben a legtöbbet hozzák ki a platformból.

Az RBLK tokenek az első előértékesítési szakaszban mindössze 0,01 dollárért kaphatók, az ár a következő napokban várhatóan emelkedni fog, így ez a gyorsan növekvő kripto a legjobb kriptovaluták közé tartozik, amelyeket ma érdemes vásárolni. Emellett a szakértők úgy vélik, hogy ez az egyedi kripto, amely kezdőknek és profi kereskedőknek egyaránt alkalmas, jelentős növekedést fog mutatni, és az első befektetőknek jobb esélyt kínál a jobb hozamok élvezetére.

Összegzés

Mind a Bonk, mind a Dogwifhat erős alapokkal rendelkezik a kriptovaluta-piacon. Azonban egy új csillag, a Rollblock is megjelenik, amely az öt legjobb kriptovaluta között foglalja el a helyét. A jelenlegi növekedési pályájával és magas növekedési potenciáljával a Rollblock biztosan felveszi a versenyt ezzel a két mémérmével, és kiemelkedik, mint az egyik legjobb kripto, amit 2024-ben vásárolni lehet.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy