Michaël Van De Poppe szerint az emberek alábecsülik az Ethereumot (ETH)

Az Ethereum (ETH) mostanában felfelé ívelő pályán van. A CoinMarketCap adatai szerint az Ethereum ára az elmúlt hét nap alatt 2 982 dollárról 3 150 dollárra nőtt. Ugyanebben az időszakban piaci kapitalizációja is 355 milliárd dollárról 384 milliárd dollárra nőtt.

A kriptoanalitikus, Michaël Van De Poppe azt állítja, hogy az emberek alábecsülik ezt az altcoint, amely most bikás futás szélén áll.

Az Ethereum technikai elemzése alátámasztja ezt az állítást. Például az Ethereum az 100 és 200 napos mozgóátlagok felett kereskedik, és 19 zöld technikai indikátorral büszkélkedhet. Így más piaci elemzők is bikás Ethereum ár-előrejelzést tettek, akik szerint az Ethereum ára 2024 második negyedévében elérheti a 4 699 dollárt.

ethereum árfolyam előrejelzés

CrediBULL Crypto bikás Hedera ár-előrejelzéssel

Eközben a Hedera (HBAR) egy másik altcoin, amely zöldben kereskedik. Az elmúlt hét alatt a Hedera ára 0,078 dollárról 0,113 dollárra nőtt, és piaci kapitalizációja 2,79 milliárd dollárról 4,06 milliárd dollárra nőtt ebben az időszakban. Egy másik elemző, a CrediBULL Crypto azt fedte fel, hogy volt egy szép 5 hullámos impulzus az alacsonyabb szintekről, ami azt jelenti, hogy az HBAR értéke hamarosan drasztikusan növekedni fog.

A Hedera érme technikai elemzése szerint a jövője fényesnek ígérkezik. Jelenleg több mint 29 zöld technikai indikátor társul a Hedera érméhez. Ráadásul az 100- és 200 napos mozgóátlagok felett kereskedik. Ennek megfelelően a kriptotér szakértői előrejelzik, hogy a Hedera értéke eléri a 0,13 dollárt 2024 második negyedévének végére, ami azt jelenti, hogy ez az altcoin figyelemre méltó.

KangaMoon (KANG): Egyedülálló SocialFi Altcoin

Egy másik címlapra kerülő altcoin a KangaMoon (KANG). Ez a feltörekvő előértékesítési csillag már több mint 5,9 millió dollárt gyűjtött, és április 2024 végéig eléri a 6 millió dollárt. Eddig több mint 20 000 közösségi tag regisztrált. Ez a szám várhatóan növekedni fog, mivel a KangaMoon partnerségre lépett a RaidSharks-szal, hogy rajtaütéseket kínáljon egy 1 000 dolláros havi jutalommedencével.

A Play-to-Earn (P2E) játékipar 2022-ben 329 millió dolláros értékelést ért el, amelyet most a KangaMoon céloz meg. Létrehoz egy P2E játékot, ahol a játékosok játék közben jutalmakat kereshetnek. A KANG altcoinnal bárki vásárolhat karakterfejlesztéseket és játékon belüli tárgyakat.

A KangaMoon megközelítése, hogy ingyenes KANG érméket ad elkötelezett közösségi részvételért, nagyban sikerült növelni az érdeklődést a közösségi média platformokon. A tagok lelkesek a KANG-ról történő kedvelésben, megosztásban és beszélgetésben az hivatalos indítás előtt.

A korai vásárlók 290%-os ROI-t értek el, mivel a KANG jelenleg csak 0,0196 dolláron van árazva az előértékesítés ötödik szakaszában. Azonban a szakértők további növekedést várnak 0,5 dollárra, amint a KANG felkerül egy Tier-1 CEX-re 2024 második negyedévében. Ez az optimista ár-előrejelzés valószínűnek tűnik, mivel összhangban van a P2E piac 2028-ra várható 885 millió dolláros bővülésével.

Mi adja a KangaMoon előnyét az Ethereummal és a Hederával szemben?

A KangaMoon 19,6 millió dolláros alacsony piaci kapitalizációjával gyorsabb növekedési potenciállal rendelkezik, mint az Ethereum és a Hedera, mivel kevesebb új tőkére van szüksége. Ez az előny teszi a KangaMoon-t a 2024-es figyelemre méltó top 10 altcoin egyikévé. Ha érdekli, kövesse az alábbi linkeket, hogy 20% bónuszt kapjon minden vásárlásra.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy