Solana (SOL): Bikapiaci jelek vagy hamis remények?

A Solana (SOL) ára nemrégiben 138 dollárra pattant vissza egy korábbi mélypontról, néhány elemző bikapiaci kilátásokat lát és további növekedést jósol. Az elemzői előrejelzések mérsékelt emelkedésektől egy akár 360 dolláros potenciális ugrásig terjednek. A hálózat legutóbbi fejlesztései, amelyek a jobb teljesítményre összpontosítanak, szintén általános optimizmust keltenek.

Azonban az befektetői bizalom továbbra is ingatag, mivel a Solana ára egy öthónapos mélypont körül ingadozik. Bár a Solana nemrégiben visszanyerte az öt legnagyobb piaci tőkeértékű pozícióját, elérve a 138,66 dollárt, még mindig elmarad az 260 dolláros csúcstól. Az újoncok dilemmával szembesülnek: vajon most kell-e vásárolni, vagy a Solana újra elérheti a január óta nem látott 100 dolláros szintet?

Ethereum (ETH) küzdelme a kritikus ellenállási szinteken

Az Ethereum (ETH), egy vezető kriptopénz a piacon, jelenleg konszolidációs időszakot él meg, veszélyesen lebeg a 3000 dolláros szint körül. Ez a gyengeség a piac szélesebb körű medve jelenségét mutatja, a Bitcoin is hasonló kihívásokkal küzd.

Az Ethereum képtelensége áttörni a kritikus ellenállási szinteket, mint a 3100 és 3200 dollár, táplálja a jelenlegi lefelé irányuló trendet. Az ETH ára jelenleg 3070 dollárnál áll, és egy 3200 dollár feletti áttörés esetén egy rali indulhatna el a 3280 dollár felé. Azonban a közvetlen figyelem a 3000 dolláros szinten marad, ami valószínűleg meghatározza az Ethereum rövid távú irányát. Ha az Ethereum token nem tudja leküzdeni a 3000 dolláros akadályt, jelentős további árcsökkenés kockázata áll fenn.

Rollblock (RBLK): Egy DeFi zavaró tényező, amely 100x-os nyereségpotenciállal rendelkezik

A Rollblock gyorsan válik az egyik legforróbb új használati tokenévé a szektorban. Jelenleg előértékesítési szakaszban van, a projekt a blokklánc technológia alkalmazására összpontosít az évente 75 milliárd dolláros online játék-piacon. Digitális játékterme, amely már él, jelenleg több mint 100 népszerű játékot kínál, mint a blackjack, nyerőgépek, póker és rulett.

A Rollblock hamarosan sportfogadást is bevezet a platformra, ahol a felhasználók számos eseményen fogadhatnak, mint az NBA, NFL, labdarúgás, tenisz, Formula 1, ökölvívás és még sok más.

Valami, ami igazán felkeltette számos befektető figyelmét, a Rollblock bevételmegosztási modellje. A napi bevétel akár 30%-át megosztják az $RBLK birtokosokkal. Ezt először a Rollblock végzi el, amikor nagy mennyiségű $RBLK tokent vásárol vissza és éget el a nyílt piacon - ez hetente milliók dollár értékű token égetését jelentheti. Ezáltal az $RBLK token erősen deflációs lesz, növelve a ritkaságot a kriptopiacon. A tokenek vásárlása mellett a Rollblock a piacon elérhető legmagasabb hozamú tőkeáttételes jutalmakat is kínálja, ezzel igazi passzív jövedelem-forrást teremtve.

Ezzel az egyedi megközelítéssel az online játék területén és az iparág várhatóan 2030-ra elérheti a 200 milliárd dollárt évente, az elemzők 2024 végére több mint 100-szoros árnövekedést jósolnak.

Az RBLK jelenleg az előértékesítés első szakaszában van, mindössze 0,01 dollárért kapható tokenként. Azok, akik most szállnak be, tudhatják, hogy éppen a token útjának első fokán állnak, várhatóan az előértékesítés alatt 840%-kal nő.

Árnyékot vet a Rollblock forradalmi DeFi megközelítése a Solana-ra és az Ethereumra?

Míg az olyan megalapozott szereplők, mint a Solana és az Ethereum, bizonyított teljesítményükkel és nagy felhasználói bázisukkal büszkélkedhetnek, a Rollblock a virágzó online játék-piacot célozza meg DeFi megoldásával. A vezető elemzők még azt is előrejelzik, hogy az $RBLK értéke az előértékesítés befejezése előtt akár százszorosára is nőhet.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy