Egyelőre az árnövekedés vezetője a KangaMoon (KANG), mivel 290%-kal emelkedett, és hamarosan áttörhet egy újabb árkorlátot, hatalmas megtérülést biztosítva azoknak, akik korán beszállnak. Annak érdekében, hogy megtudjuk, melyik altcoin emelkedhet a leginkább, egyenként át fogjuk nézni őket, és meghatározzuk, melyik a legjobb kriptobefektetés.

Az Arbitrum (ARB) bevezeti a MultiVM-et a hálózatába:

Az Arbitrum (ARB) hamarosan jelentős árnövekedést tapasztalhat, ami új magasságokba repítheti. Az Arbitrum növekedésének katalizátora a legújabb bejelentés, miszerint a MultiVM csak az Arbitrum láncokhoz fog eljutni. Steven Goldfeder bejelentette, hogy a Stylus befejezéséhez közelít, és hatalmas lehetőséget jelent majd a fejlesztők számára, mivel több programozási nyelvet, jobb eszközöket és olcsóbb tranzakciókat tesz majd lehetővé a felhasználók javára.

Ennek eredményeként az Arbitrum árfolyama jelentős növekedésnek indulhat a projekt jövőjébe vetett lelkesedés miatt. Az Arbitrum árfolyam-előrejelzés szerint az év végére elérheti a 2,55 dollárt.

arbitrum kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

Az Avalanche (AVAX) titkosított adatkezelést vezet be a BitNode-dal:

Az Avalanche (AVAX) is jelentős figyelmet kapott, amit a hálózat jövőjével kapcsolatos általános optimizmus táplál. A BitNode bejelentette, hogy titkosított adatkezelést fog hozni a hálózathoz, ami az Avalanche kripto növekedését is elősegítheti.

A BitNode létrehozott egy blokkláncon működő 1Password terméket, hogy megoldja az érzékeny információk tárolásának kérdését. Ennek eredményeként az Avalanche árfolyama is jelentős növekedés előtt állhat. Az Avalanche árfolyam-előrejelzés szerint az év végére elérheti a 69,76 dollárt, amivel az egyik vezető kriptopénz lesz.

A KangaMoon (KANG) 100-szoros növekedést érhet el a Social-Fi elemek és a P2E által:

A KangaMoon (KANG) egy új projekt, amely jelenleg a blokkláncos ICO-ját tartja, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy még az érték növekedése előtt diszkontált áron diverzifikálják portfóliójukat. A platform bemutatja a Social-Fi elemeket, a közösségvezérelt megközelítést, valamint a Play-to-Earn (P2E) funkciókat. A játékosok egy KangaMoon karaktert irányítanak, amivel csatákban vagy versenyeken vehetnek részt, így további KANG tokeneket vagy NFT-ket szerezhetnek.

Több mint 20 000 felhasználó regisztrált, és az előértékesítés már több mint 6 millió dollárt gyűjtött, és az optimizmus és hype miatt a hónap végére elérheti a 7 millió dollárt is. Emellett a KANG értéke 0,005 dollárról 0,0196 dollárra emelkedett, ami 290%-os áremelkedést jelent, és a legújabb előrejelzések szerint a bevezetés után akár 100-szoros növekedést is elérhet, így az egyik legjobb kriptopénz, amibe érdemes beszállni.

Összefoglaló:

Mind az Avalanche, mind az Arbitrum optimistán áll a növekedési kilátások elé, és legújabb ökoszisztéma-fejlesztéseik hosszú távon hozzájárulhatnak az árfolyamuk jelentős emelkedéséhez. Jelenleg azonban a KangaMoon egyedi lehetőséget kínál, mivel 2024-ben és azon túl is jelentős növekedést érhet el, így ez lehet a legjobb kriptobefektetés.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.