A szélesebb kriptopiac értéke 2,43 billió dollárra csökkent a CoinGecko adatai alapján. Ennek eredményeként sokan most olyan módszereket keresnek, amelyeken keresztül visszaszerezhetik a negatív piaci trend által okozott veszteségeket, és ezt a kriptoportfóliójuk diverzifikálásával teszik meg. Bár sok altcoin valóban áresést tapasztalt, vannak kivételek, amelyek éppen ellenkezőleg, értékben emelkednek. Ma áttekintjük azokat az öt legfontosabb kriptovalutát, amelyekkel a kereskedők diverzifikálnak, beleértve a KangaMoon (KANG), Hedera (HBAR), TRON (TRX), Arweave (AR) és Monero (XMR) coinokat. A végén megértjük, miért ezek a legjobb altcoinok a befektetésre.

Az 5 legjobb altcoin, amelyet vásárolni kell, és amelyek pozitív árfolyammozgást mutattak a piaci visszaesés ellenére

A hype, amely az altcoinok jövőjét övezte, csökkenthetett az elmúlt kereskedési üléseken, mivel árfolyamteljesítményük kevésbé volt optimális. Ennek ellenére nem lehet tagadni, hogy néhány altcoin értéke emelkedni kezdett.

Több kriptovaluta, beleértve az újakat is, felfelé mozdult el, és akár 10x és 100x közötti nyereséget is elérhetnek. A kereskedőknek most van utolsó lehetőségük diverzifikálni a tartalékaikat a közelgő bikapiacra készülve. Itt részletesen foglalkozunk az öt olyan altcoinnal, amelyeknek részét kellene képezniük bárki kriptoportfóliójának 2024-ben és azon túl, és megértjük, miért ezek a legjobb altcoinok a befektetésre.

KangaMoon (KANG)

Annak ellenére, hogy az altcoinok értéke nemrég csökkent, a KangaMoon (KANG) előértékesítése hatalmas figyelmet kapott a kereskedőktől, mivel gyorsan keltek el a tokenek. A KANG token 290%-kal emelkedett, hiszen $0.005-ről $0.0196-ra nőtt, így hatalmas ROI-t biztosítva, és ebben az ütemben még jelentősebb nyereségeket is elérhet.

Valójában a blokklánc ICO egésze több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, és a hét végére több mint 6,5 millió dollárt is összegyűjthet a projekt jövője iránti óriási lelkesedés és a kereskedők tömeges felhalmozása által táplálva. Már több mint 20 000 felhasználó csatlakozott a platformhoz még a piacra dobása előtt, és e növekedés kulcsfontosságú ösztönzője a Social-Fi elemek, a közösség által vezérelt megközelítés és a Játssz-a-Győzelemért (P2E) elemek egyedi ötvözete. A csapat szintén együttműködött a RaidSharks-szal a közösség felpörgetése és az elkötelezettség növelése érdekében.

A KANG kiemelkedik hatalmas hasznosságával ökoszisztémájában, mint a P2E játékában használt in-game pénznem, valamint a dedikált piactéren történő hozzáféréshez és vásárlásokhoz. Ezzel a játékosok NFT-ket vásárolhatnak, fejleszthetik a játékon belüli karaktereket és más tevékenységeket végezhetnek, amelyek jobb nyerési lehetőségeket biztosíthatnak számukra. Az elemzői előrejelzések szerint, a egyedi ökoszisztéma és közösség-vezérelt megközelítés által táplálva, a KANG domináns szereplővé válhat és 100x-os növekedést érhet el a piacra dobásakor, ami egyik legjobb altcoin vásárlásra.

Hedera (HBAR)

A Hedera (HBAR) egy olyan altcoin, amely az nyílt forráskódú főkönyvhez kapcsolódik, amely a gyors, fair és biztonságos Hashgraph konszenzust használja. Pontosabban, ez egy olyan hálózat, amely olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a Solidity-alapú okos szerződések támogatása és a natív tokenizálás, valamint a konszenzus szolgáltatások, amelyeket decentralizált alkalmazások építésére használnak.

Az elmúlt év során a Hedera ára 67,3%-kal nőtt, ami jelentős bikás tendenciát jelez az árfolyamgrafikonon. Ennek következtében a Hedera kriptovaluta ára az elmúlt héten 12%-kal, az elmúlt két hétben 18%-kal nőtt. A hét napos időszak alatt $0.08769-ről $0.1761-re emelkedett. Ennek eredményeként most a jövője iránti érzés rendkívül bikás, és a Hedera árelőrejelzése alapján 2024 végére elérheti a $0.2682-t, ami azt jelenti, hogy ez az egyik legjobb altcoin a vásárlásra.

TRON (TRX)

A TRON (TRX) is jelentős lendületet kapott, különösen, mivel egy teljes Layer-1 blokklánc, amely okos szerződéseket futtat, és történetileg decentralizált alkalmazások (dApps) létrehozására használták, aminek eredményeképpen hatalmas ökoszisztéma jött létre. Ennek a masszív használati esetnek és hasznosságának köszönhetően a TRON kripto értéke és használata még a piaci visszaesés ellenére is megmaradt.

Ennek eredményeképpen a TRON árfolyamgrafikonon mért mutatók szerint az év eleje óta 76%-kal nőtt, és az elmúlt héten $0.11-ről $0.1214-re emelkedett. Ebben az ütemben hamarosan áttörhet az új árkorlátokon, és az árelőrejelzések szerint 2024 negyedik negyedévére elérheti a $0.2725-öt.

Arweave (AR)

Az Arweave (AR) egy Web3 protokoll, amely adattárolást tesz lehetővé egy decentralizált eszközhálózaton keresztül. Célja, hogy létrehozzon egy csatornát, ahol az adattárolásra szorulók kapcsolatba léphetnek azokkal, akiknek van szabad tárhelyük, és az AR kriptopénzt ösztönzőként használják az adott szolgáltatás biztosítására.

Az Arweave kriptopénz árteljesítménye az elmúlt évben 355,3%-kal nőtt, ami jelenleg az egyik legjelentősebb altcoin 2024-re nézve. Emellett az elmúlt két hét alatt a kripto 27,5%-kal emelkedett, és egyetlen hét alatt az Arweave ára 29 dollárról 37,19 dollárra nőtt, alig maradt el a 40 dolláros árcédulától. Ennek eredményeképpen az Arweave árjóslata alapján ez a kripto 2024 végére 46,77 dolláros értéken zárhat, ami azt jelenti, hogy ez az egyik legmegbízhatóbb altcoin vásárlásra.

Monero (XMR)

monero kriptódeviza

A Monero (XMR) egy magánéletre orientált kriptovaluta, amely egy anonimitásra fókuszált hálózathoz kapcsolódik. Kriptográfiai technológiákat integrál, amelyek célja, hogy megnehezítsék a Monero kriptopénz tranzakciók nyomon követését. Tranzakcióit elhomályosítja az anonimitás és a helyettesíthetőség eléréséhez.

A Monero árteljesítménye az elmúlt héten pozitív volt, mivel átlépte a 120 dolláros ársávot. Pontosabban, ebben az időszakban az XMR kripto ára 117,53 dollárról egy maximális 128,07 dolláros árra emelkedett. Ennek eredményeként a jövőbeli kilátások bullishnak tekinthetők ezen az altcoinon, és a Monero árjóslata alapján 2024 végére elérheti a 187,83 dollárt, így ez is az egyik legjobb altcoin vásárlásra tekinthető.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.