A KangaMoon (KANG) dominálni készül a kriptopiacot, 10%-os bónuszt kínálva

Miközben a Chainlink (LINK) és az Injective (INJ) bullish lendületet jelez, a KangaMoon várhatóan túlszárnyalja őket, amikor tőzsdékre kerül. A KangaMoon token tőzsdén történő bevezetéséről szóló pletykák már lendületet kapnak. Számos elemző előrejelzi a token bevezetését követően akár 50-szeres rallyt is. Ez azt jelentheti, hogy a KANG ára 2024-ben akár 1 dollár körül is mozoghat, ezzel az egyik legjobb befektetési lehetőség lesz a kriptovaluták között.

Jelenleg a KangaMoon az elővásárlás ötödik szakaszában van, amiről pletykák szerint ez lehet az utolsó szakasz. A tokent mindössze 0,0196 dollárért árulják. Az első szakaszban 0,0050 dollárról a jelenlegi árra emelkedve, a korai vásárlók 290%-os hozamot láthattak. Az új vásárlóknak 10%-os befizetési bónuszt is biztosítanak. Az elővásárlás hamarosan véget ér, így most lehet a legjobb alkalom a token felhalmozására.

A platformról származó adatok szerint több mint 22 000 ember csatlakozott a közösséghez, és több mint 6000 ember vásárolta meg az elővásárlást. A projekt már több mint 6 millió dollárt gyűjtött az elővásárlásból, ami a hónap folyamán akár 7 millió dollárra is emelkedhet. Ezek a pozitív statisztikák a projekt széles körű elfogadását mutatják a piacon, és májusban az egyik legfigyelemreméltóbb kriptovalutává teszik.

A fehér könyv szerint a KangaMoon integrálni fogja a Social-fi modellt és a P2E NFT játékokat, hogy egy élénk közösséget hozzon létre a mémrajongók számára. A játékosok szórakoztató tevékenységeken és versenyeken vehetnek részt, és jutalmakat és díjakat nyerhetnek az ökoszisztémában. A KangaMoonnál minden kihívás győzelemre ad lehetőséget, és minden győzelem valódi értéket és megtérülést jelent.

kincsesláda

Chainlink (LINK) partnerségek, amelyek elősegíthetik a token árának emelkedését

A legfrissebb Chainlink hírek szerint az ökoszisztéma partnerséget kötött a Rapid Addition pénzügyi információcserét szolgáltató vállalattal, hogy kifejlesszenek egy blockchain adaptert az intézményi digitális eszközkereskedelmi piac számára. A Chainlink úgy véli, hogy az együttműködés lehetővé teszi a bankok és pénzügyi intézmények számára, hogy üzeneteket küldjenek és kapcsolatba lépjenek széles körű tokenizált eszközökkel.

Eközben a CoinMarketCap adatai szerint a Chainlink ára és kereskedési volumene növekedést mutat. A Chainlink már hetek óta 12 dollár feletti támogatási zónában kereskedik, ami előrevetítheti a következő hetekben a 21 dolláros árszint újraértékelését, így ez is az egyik legjobb vásárolható kriptopénz most. A legtöbb Chainlink árelőrejelzés szerint a harmadik negyedévben elérheti a 30 dollárt.

Injective (INJ): A legnagyobb és legbiztonságosabb Web3 pénzügyi ökoszisztéma

Az Injective (INJ) egy innovatív kriptoplatform, amely decentralizált tőzsdészolgáltatásokat kínál a felhasználóknak. A platform lehetővé teszi az átlátható peer-to-peer tranzakciókat a jobb működés érdekében. Emellett az ezen a platformon lévő tagok számos digitális eszközzel kereskedhetnek problémamentesen. Ez az ökoszisztéma azok számára készült, akik az egyszerűséget részesítik előnyben.

Az Injective ára jelentős felépülést mutat, ami lehetővé teheti, hogy márciusban tesztelt 50 dolláros szintet újraértékelje. Az Injective piaci hangulata hosszú távon bullish. Emellett az Injective piaci kapitalizációja a piaci statisztikák alapján 8 millió dollár fölé emelkedett. Néhány elemző szerint a májusi végéig lehetséges a 52,75 dolláros ATH rekord fölé emelkedni. Ez is azok közé a kriptopénzek közé tartozik, amelyekbe most érdemes befektetni.

Ismerd meg a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy