Kezdőoldal  »  Szárítógép fogyasztás összehasonlító kalkulátor

Szárítógép fogyasztás összehasonlító kalkulátor

Szárítógép fogyasztás összehasonlító kalkulátor

Új szárítógép vásárlása esetén sokszor tanácstalanul állunk a boltban,vagy böngésszük az internetes áruházak bőséges kínálatát. Választék van, de sokszor nem értjük, melyik miért olcsóbb vagy drágább a konkurens termékénél. Az eladók sokszor az energiaosztály különbségével magyarázzák az eltérő árakat, hiszen a vételár kifizetése után a felhasználónak egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit fogyaszt a szárítógép,és a drágább eszköz alacsonyabb fogyasztása hosszabb távon kompenzálja-e az érte kifizetett többletköltséget. Kalkulátorunk segítségével összehasonlíthatja a megvásárolni kívánt szárítógépeket, és máris kiderül, melyiket éri meg megvásárolni. A szárítógépek mindegyikénél feltüntetik már azok fogyasztását (kwh-ban), ezzel megkönnyítve akalkulációt.

 

Megjegyzés: a kalkulátor az E.ON, az EDF Démász, az ELMŰ és az ÉMÁSZ által 2013-ban meghirdetett kwh-árainak számtani átlagával számol, bruttó értékben (az ÁFA-val növelt lakossági fogyasztói árakon).

 

Azért ne feledkezzünk meg környezetünk védelméről sem, az alacsonyabb fogyasztással (és sajnos az általában magasabb vételár megfizetésével) Ön energiát takarít meg, ezzel védve Földünket.

Adatok:

1. A szárítógép típusa:
  A szárítógép fogyasztása (kwh/szárítás):
  A szárítógép eladási ára (Ft):
   
2. A szárítógép típusa:
  A szárítógép fogyasztása (kwh/szárítás):
  A szárítógép eladási ára (Ft):
   
3. Hetente általában hány szárítással kalkulál?