Jó magyar, ízes káromkodás kalkulátor

Cifra káromkodás generátor

Feldühítettek? Majd szét robbansz a méregtől? Felidegesítettek a munkahelyeden vagy épp a pároddal kaptál össze valamin? Dühös vagy a főnöködre, anyósodra, vagy csak úgy az egész világra? Küldj nekik egy cifra magyar káromkodást! Ezzel talán a Te mérged is elillan, ráadásul megismerkedhetsz néhány igen ízes magyar ’ihaj-csuhajjal’!

A legkorábbról írásban is fennmaradt magyar szitkozódás az 1458-ból való Dubnici Krónikában található. 1355-ben I. Lajos magyar király segélyhadat küldött Habsburg II. Albert osztrák herceg és Luxemburgi IV. Károly német-római császár támogatására Zürich és szövetségesei ellen.

A krónika szerint: Zürich város körül rettenetesen megharcoltak a svábföldi németekkel. A magyarok azt kiáltva: Szent királyok, segítsetek! – az isten kegyelméből végül győztek. …

Úgy hullottak le a szájas németek a magyarok előtt, mint ökrök a vágóhídon. A magyarok ugyanis azt a parancsot kapták, hogy egy németet se fogjanak el, hanem mindnyájukat részegítsék meg a halál poharából…

A magyarok vészes kardot villogtatva fejük fölött, elcsapták kezüket és fejüket, mondván: Veszteg, kurvanő fia szaros német, ittátok vérünket, ma isszuk ti véreteket!

forrás: wikipédia

Cifra káromkodás generátor
Jó magyar, ízes káromkodás kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: