Hírek

Minden, amit a whiteboard animáció kapcsán tudni érdemes

Minden, amit a whiteboard animáció kapcsán tudni érdemes
2019.12.12. 13:17
A whiteboard animációk meglehetősen gyakran alkalmazott eszköznek számítanak az oktatási jellegű, valamint a promóciós videók esetében is. Célszerű tehát jobban is megismerni a működési elvüket, a bennük rejlő lehetőségeket, valamint a velük kapcsolatos hátrányokat is.

Mi lehet a Chelsea célja a 2019/20-as Premier League szezonban?

Mi lehet a Chelsea célja a 2019/20-as Premier League szezonban?
2019.12.12. 13:12
A Chelsea számára igazi kihívás lesz a következő időszak a Premier League-ben, hiszen a londoni kékek még év végéig megerősíthetik előnyös pozíciójukat a tabellán. Milyen meccsek várnak a Chelsea-re, és mi lehet a szezon legfontosabb célja?

Vegyszermentes téli hajápolás

Vegyszermentes téli hajápolás
2019.12.12. 08:02
Megérkezett a tél, és vele a hajproblémák is. A kinti hideg és a benti meleg, a száraz levegő szárítják a fejbőrt és a hajat, a sapkától könnyebben zsírosodhat, mindez pedig kedvez a korpa kialakulásának. A szintetikus hajápoló kozmetikumok gyakran csak rontanak a helyzeten, mert erősen szárító hatásuk lehet1. Ápold a hajad vegyszermentesen és élj egészségesebben, Varga-Darabos Andrea Szappantündér, a Manna Natúr Kozmetikum alapítója megmutatja hogyan.

Tiguar: harmónia a sportban

Tiguar: harmónia a sportban
2019.12.11. 11:19
Bármilyen sportot is választunk, mindig tartsuk szem előtt azt, hogy a testünknek mire van szüksége. Természetesen az állóképesség javítása, az erőnlét fejlesztése és az egészség megőrzése kiemelten fontos az életünkben. Sokat tehetünk önmagunkért, de mindig figyelembe kell vennünk azt is, hogy hol húzódnak a határok. Meddig bírjuk a terhelést, és milyen hatásoknak tesszük ki a testünket? Sose felejtsük el azt, hogy tisztelettel bánjunk önmagunkkal, és fizikumunk a neki járó gondoskodásban részesüljön. Ismerjük meg erősségeinket és korlátainkat, hiszen ezzel a tudással is saját fejlődésünket szolgáljuk.

Robbanásbiztos termékek

Robbanásbiztos termékek
2019.12.11. 11:13
A robbanásbiztos termékeket az alábbi iparágakban használják: bányászat, gyógyszer- és vegyipar, olajfinomítók, energetika, de használják a környezetvédelemmel foglalkozó gyárak is. Jelen cikkünkben ezen termékekről adunk átfogó ismertetést.

Gyöngyök és az esküvő

Gyöngyök és az esküvő
2019.12.11. 11:07
Elgondolkodtál már azon, hogy honnan ered a szokás, hogy a menyasszony gyöngyöt kell, hogy viseljen az esküvőn? Miért alakult így, és hova vezethető vissza? Mai cikkünkben megismerjük a gyöngyök és az esküvő kapcsolatát.

Hasznos munkagépek az építőipar számára

Hasznos munkagépek az építőipar számára
2019.12.11. 11:03
Az építőipari munkák rendszerint specifikus körülményekkel járnak együtt, ezért a munkagépeknek is meg kell felelniük ezeknek a kívánalmaknak. Vagyis el kell férniük a szűk helyeken, jól kell fordulniuk, és elég fürgének is kell bizonyulniuk a mindennapi munka folyamán.

Egyedi webshop készítés beépített marketing funkciókkal

Egyedi webshop készítés beépített marketing funkciókkal
2019.12.11. 10:58
Webshop készítés során számos funkciót érdemes figyelembe venni a webshop kezelője és a látogatók szemszögéből egyaránt. A következő fejezetekben bemutatjuk a fontos üzleti és marketing funkciókat, illetve ismertetjük az egyszerű adminisztrációs felület ismérveit és az egyedi igények jelentőségét.

Ajándékozz élményt!

Ajándékozz élményt!
2019.12.11. 10:53
Mindjárt itt a karácsony, már csak napok vannak hátra, hogy megtaláld az ideális ajándékot azoknak, akik fontosak a számodra! Hogy ez ne okozzon akkora fejtörést, összegyűjtöttük a legötletesebb ajándék típusokat!

Nagy családi grillezések bonyodalmak nélkül

Nagy családi grillezések bonyodalmak nélkül
2019.12.11. 10:44
A családi és baráti összejöveteleket feldobja a közös sütögetés, azonban számtalan olyan helyzet adódhat, ami ha tönkre éppen nem is teszi a partit, kellemetlenséget okozhat. Ilyen például, ha túl kicsi a grillsütőnk, hiszen így sok fogás csak jóval később készül el, és míg a társaság egyik része már régen jól lakott, a másik fele még vár az ételre. Szerencsére a grillsütő-gyártók gondoltak a nagyobb létszámú családokra is, ezért kifejlesztettek valóban nagy társaságok számára ideális méretű grillsütőket.

Az édesszájúak kedvencének számító Glenmorangie whisky

Az édesszájúak kedvencének számító Glenmorangie whisky
2019.12.11. 10:39
A skót felföldről származó Glenmorangie whisky egyes változataiban azok a kíváncsi kóstolók is megtalálják majd a számításaikat, akikhez leginkább az édesebb ízvilág áll közel.

Mennyire gyors a gyorskölcsön?

Mennyire gyors a gyorskölcsön?
2019.12.06. 15:31
Kevés nehezebb helyzet van annál, mikor az embernek hirtelen pénzre van szüksége, és nem tud hová nyúlni. Persze egy ideális világban mindeninek lenne néhány havi megtakarítása, hogy ha bármi váratlan felmerül, legyen miből fizetni. Sajnos azonban a valóság nem ilyen, sokan meg tudnak ugyan élni a fizetésükből, de érdemi megtakarítást képezni már nem sikerül.

Asztro-show, avagy a nagy adókártya átverés minden délelőtt az RTL Klubon

Asztro-show, avagy a nagy adókártya átverés minden délelőtt az RTL Klubon
2019.11.29. 13:03
Számos megkeresés érkezett olvasóinktól az elmúlt hetekben szerkesztőségünkbe az Asztro-Show TV-műsor kapcsán, így úgy döntöttünk péntek délelőtt bekapcsoljuk és megnézzük ezt a csodaműsort mi is. Hát igen jól szórakoztunk és nagyon sokat tanultunk belőle. Például azt, hogy mindenkinek 8-as számmal kedődik Magyarországon az egyéni adóazonosító száma az adókártyáján. Miért is lényeges mindez?

Szembetegség és/vagy látásromlás?

Szembetegség és/vagy látásromlás?
2019.11.22. 13:54
Azok, akik már évek óta hordanak szemüveget, hozzá vannak szokva, hogy rendszeresen részt vegyenek szemvizsgálaton. Akik azonban először tapasztalják, hogy a látásuk már nem a régi, hajlamosak elodázni a szemvizsgálatot. Jobb, ha már az első tüneteknél felkeresünk szemész vagy optometrista szakembert, de még jobb, ha prevenciós céllal nem várjuk meg a látásromlást. Ahogy haladnak előre az évek, ajánlott rendszeresen látásellenőrzésen részt venni. Mielőtt állandósul a fejfájás, rosszabb esetben a szédülés vagy homályos látás, forduljunk szakemberhez. Egyes szembetegségek is időben felismerhetőek, ha elmegyünk szemvizsgálatra.

Hogyan válasszunk hóláncot az autóra?

Hogyan válasszunk hóláncot az autóra?
2019.11.22. 13:50
A téli évszakok hamarosan beköszöntenek, és az időjárási körülmények jelentősen megváltoznak a hirtelen lehulló, nagy mennyiségű csapadékok miatt. Érdemes minél hamarabb kiválasztani és beszerezni a megfelelő hóláncot, hogy felkészüljünk az elkövetkezendő hónapokra. Az alábbiakban a hólánc választással kapcsolatos legfontosabb tanácsokat és szempontokat ismertetjük.

Okoseszközök, kicsit másképp

Okoseszközök, kicsit másképp
2019.11.22. 13:41
Ma már mindenkinek van okostelefonja, így semmi akadálya annak, hogy okosvibrátora is legyen. Lehet, hogy kicsit távolinak és merésznek tűnik a váltás, de a cikk végére rá fog jönni, hogy nem is állnak olyan messze egymástól!

3 tipp a hatékony, de egészséges diétázás érdekében

3 tipp a hatékony, de egészséges diétázás érdekében
2019.11.22. 13:40
A diétázással kapcsolatban számos tévhit és helytelen technika a mai napig egészséges módszerként él a köztudatban. Varázsszerek és csoda diéták természetesen nincsenek, azonban vannak olyan alapelvek, amelyeket érdemes minden étkezési módszer esetében betartani. Következzen 3 olyan fontos tanács, amelyek alkalmazása az egészséges diétázás alapjául szolgálhat.

Napjaink költészete, versek a XXI. században

Napjaink költészete, versek a XXI. században
2019.11.22. 13:35
Néha úgy tűnik, hogy a XXI. században már szinte senki sem olvas verseket, azonban ez nem teljesen igaz, hiszen ma is vannak nagyszerű költők, és persze a régieket sem feledtük el. Sőt, ebben a modern és fejlett korban már nem csupán olvashatjuk a mások által papírra vetett sorokat, hanem mi magunk is írhatunk költeményeket.

Útmutató a gipszkarton válaszfalak szereléséhez

Útmutató a gipszkarton válaszfalak szereléséhez
2019.11.22. 13:30
A gipszkarton válaszfalak szerelése kapcsán nem feltétlenül van szükségünk szakember segítségére. Amennyiben ugyanis kéznél van egy jól követhető és precíz leírás az egyes lépésekről, akkor szinte rutin munkának számít az egész folyamat.

A létrás videók árnyoldala

A létrás videók árnyoldala
2019.11.22. 13:25
A különféle létrás videók nagy valószínűség szerint sokak számára ismertek a közösségi médiából, valamint a YouTube felületéről. Ezeken a felvételeken rendszerint azt lehet látni, hogy valaki hatalmasat esik annak következtében, hogy az őt megtartó állvány vagy létra egyszer csak váratlanul eldől.
Kategóriák
Legnépszerűbb
Legújabb