Első magyar nagy szex aktivitás kalkulátor (18 éven felülieknek!)

Milyen a szexuális életem?

Elkészült Magyarország első nagy szex-kalkulátora! Kíváncsi rá, hogy milyen a szexuális élete? Kalkulátorunk most szembesíti Önt a valósággal! Kalkulátorunk működése a legfrissebb hazai és nemzetközi közvélemény kutatások adataira épül.

A hazai statisztikai adatok alapján elmondható, hogy a magyarok szexuális élete jelentős változáson ment át az elmúlt évtizedekben. A szexuális szokások változásának hátterében kiemelkedő szerepe van annak a változásnak, amely a szexualitás kommunikációs környezetében ment végbe – állítja egy hazai elemzés.

Elszomorító adat, hogy ma átlagosan minden 6. ember szex nélkül él, és az adatok alátámasztják azt a szexológusok által megfigyelt jelenséget, hogy a fokozódó stressz, a szorosabb időbeosztás sokak számára együtt jár a szexuális élet intenzitásának csökkenésével.

Korábban az előjátékot valami olyan dolognak tekintették, amire azért volt szüksége a férfiaknak, hogy felkészítsék partnerüket a szexuális együttlétre. Mára kiderült, hogy ez nem egy eszköz, hanem sokkal inkább a szexuális tapasztalatok elválaszthatatlan része. Ám egyúttal igaz az is, hogy az előjáték olyan pluszt adhat mindkét fél számára, ami növeli a gyönyörérzetet, és ami az egész szerelmeskedést élvezetesebbé teszi.

Idővel szükség lesz rá...

Az idő múlásával, mindenkinek egy kicsit több izgatásra van szüksége ahhoz, hogy megtapasztalja a maximális gyönyört. Emiatt aztán sosem szabad elfelejtenünk, mennyire fontos része ez az együttléteknek! Az idősebb férfiaknak hosszabb előjáték kell ahhoz, hogy merevedésük legyen, és a nőknek is ahhoz, hogy megfelelően benedvesedjenek. A legtöbb szextudós egyetért abban, hogy nem létezik túl hosszú előjáték. A trükk az, hogy csak akkor szabad elkezdeni a közösülést, mikor már mindkét fél alig bírja visszafogni magát. Miután az időt nem állíthatjuk meg, ezért érdemes mindenkinek tisztában lennie vele, mi is az előjáték.

Definíció

Az előjáték nagyon sok dologból állhat: ölelkezésből, simogatásból, levetkőztetésből, csókolózásból, vagy éppen orális szexből. De miért is olyan fontos? Először is, azok a férfiak, akik több időt szánnak partnerük ölelésére vagy csókolgatására, gyakrabban tapasztalják, hogy partnerük könnyeben éri el az orgazmust. A legtöbb nőnek hosszabb előjátékra van szüksége (a férfiakhoz képest) ahhoz, hogy teljesen izgalomba jöjjön, és az előjáték tökéletesen alkalmas rá, hogy biztosítsa ezt az extra stimulációt.

Nem létezik követendő minta

Az előjáték nem arról szól, hogy a megfelelő sorrendben nyomjuk meg a megfelelő gombokat. Sokkal inkább arról, hogy megértjük, mi az, ami partnerünket felizgatja, és mi az, amivel még intenzívebbé tehetjük élvezetét. Mindenki más: van, aki a finom közeledést kedveli, míg van olyan is, aki inkább egyből az orális kényeztetésre térne. Az igények eltérnek, de egy biztos: minden az agyban kezdődik! Tehát akár kezdhetjük onnan is, hogy kedves szavakkal illetjük kedvesünket, mielőtt csókjainkkal árasztanánk el.

Készüljünk rá!

Az is hozzátartozik az előjáték fontosságának megértéséhez, hogy megtanuljuk, hogyan teremtsünk megfelelő hangulatot. Itt a legfontosabb, hogy ügyeljünk a romantikus, meghitt részletekre. A szexuális együttlétnél kulcsfontosságúak lehetnek olyan dolgok, mint a szoba hőmérséklete, a hangulatos fény, vagy a tiszta ágynemű. És ne siessünk semmivel... se a mozdulatainkkal, se a vetkőztetéssel, se a “lényegre téréssel”.

És még egy lényeges aspektus...

Azért is választottul cikkük témájaként az előjátékot, mert ez egy fontos tanulási folyamat is egyben. Azontúl, hogy fokozza az együttlét intenzitását, kiváló alkalom annak felfedezésére is, hogy mit kedvel párunk az ágyban. Ne szégyelljük, kérjünk szóbeli segítséget a tanuláshoz! - és persze mi is fejezzük ki, mi az ami igazán jól esik. Mindkét fél javára válik, ha már az előjáték alatt (majd pedig szeretkezés közben is) jól működik közöttük a kommunikáció.

forrás: egeszsegguru.hu

Alfred Kinsey biológus, akinek az emberi szexualitással foglalkozó kutatásai radikálisan átalakították a nyugati világ szexualitásról való gondolkodását, úgy vélte, hogy az emberek nem sorolhatók be egyszerűen a hetero-, a bi-, illetve a homoszexuális kategóriákba. Ezért létrehozott egy nullától hatig terjedő skálát, amelyen a nulla a teljesen heteroszexuális, a hat pedig a teljesen homoszexuális.

Kinsey szerint a legtöbb ember valahol a kettő között van. A 18-24 év közötti korosztály körében 46 százalék jelölte meg a nullát, hat százalék a hatost, 43 százalék a kettő között helyezte el magát.

A fiataloknál mért megoszlás élesen ellentmond a brit társadalom egészében jelzett arányokkal, amelyek szerint a lakosság 72 százaléka teljesen heteroszexuális, és csak 23 százalék esik máshová a Kinsey-féle skálán. A 23 százalékból négyet tesznek ki a homoszexuálisok.

Most Te is szembenézhetsz a valósággal!

Hetero-, bi-, vagy homoszexuális vagyok-e? -kalkulátorunk segítségével megtudhatod a valóságot.

Milyen a szexuális életem?
Első magyar nagy szex aktivitás kalkulátor (18 éven felülieknek!)
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: