Társas kapcsolat időtartama kalkulátor

Hány napja tart a kapcsolatod?

Szerelem kalkulátor, párkapcsolati számmisztika. Számold ki, hány napja jártok együtt a pároddal! Figyeld a napokat és lepd meg őt egy váratlan ajándékkal pl. az 1000. napon, vagy éppen a 2222-en! A meglepetés és az öröm biztosan nagy lesz! Próbáld ki! Add meg a dátumát annak a napnak ahonnan számítjátok a kapcsolatotok kezdetét. A dátum megadása után nyomd meg a SzámoldKi-gombot és a kalkulátorunk azonnal megmutatja, hogy hány napja tart már a házasságod vagy épp a szerelmi kapcsolatotok. Ugye milyen érdekes?

Számos kémiai anyag aktiválódik szervezetünkben ha szerelmesek vagyuk. Tudósok folyamatosan kutatják, hogy melyek azok az anyagok, melyek szerepet játszhatnak a szerelem fellobbanásában és melyek azok, amelyek a hosszú távú kapcsolat kialakulásáért lehetnek felelősek. Köztudott, hogy pl. az ösztrogén és a tesztoszteron a nemi vágy motorjai, nélkülük talán sohasem merészkednénk az "igazi szerelem" arénájába.

A szerelem fellobbanásakor sokszor érzünk szédülést, heves szívdobogást, vagy akár tenyérizzadást is, valamint a bőrünk is kipirul a felfokozott érzelmektől. A kutató orvosok szerint ezt a dopamin, norepinefrin és a feniletilamin szervezetünkben történő felszabadulásának köszönhető.

Tudósok azt is kimutatták, hogy "bizonyos szituációkban" az emberi test egyfajta "szerelmi koktélt" bocsájt ki magából, mely a férfiaknál gyakoribb jelenség azon okból, hogy ők sokkal vizuálisabbak, szabadabb fantáziájúak mint a hölgyek.

Egy pszichológiai kutatás kimutatta, hogy szerelembe esni valakivel, elég röpke pillanat alatt megtörténik.

Meglátni és megszeretni: nem kell hozzá több, mint 90 - 240 másodperc! - legalábbis a tudományos felmérések ezt mutatják.

És hogy mi az ami leginkább fellobbantja a lángot?

- az esetek 55%-ában a partner testbeszéde

- az esetek 38%-ában a partner hangja, hangszíne és beszédstílusa

- és csak az esetek 7%-ában fontos az, hogy mit is mond!

Az egymással való összeillést számos módszerrel megközelíthetjük. Használhatjuk erre a horoszkópot, bevethetjük a számmisztikát és a névelemzést is. 

De a legjobb párkapcsolati kalkulátort akkor kapjuk meg, ha mindezeket együtt vetjük be. Így megtudhatod, hogy valóban összeillesz-e a pároddal

Hány napja tart a kapcsolatod?
Társas kapcsolat időtartama kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: