Avagy ki áll a SzámoldKi.hu mögött?

Impresszum kalkulátor

A Számoldki.hu küldetése, hogy kalkulátorokon keresztül juttassa el olvasóihoz azokat az információkat, melyek megértése szakértelmet, hosszas utánjárást vagy rengeteg időráfordítást igényelnek. Kalkulátorainkat az adott szakterület leginkább hozzáértő szakértőivel konzultálva készítettük el, hogy azok megbizható, hiteles információkat mutassanak Olvasóinknak. Impresszum kalkulátorunk segítségével most mindent megtudhatsz rólunk. Mit akarsz tudni? Számold Ki!

A SzámoldKi.hu kiadója: SzámoldKi Matekimádók Batáti Köre (néhány jóbarát hobbi blog oldala, kalkulátorokkkal)

Telefonszám: a nyugodt munkavégzés miatt (ha nem haragszol) nem adunk meg telefonos elérhetőséget, de ha írsz nekünk, és megadod a telefonszámodat, akkor visszahívunk. Köszönjük.

Ide írhatsz nekünk (válaszolunk is): szamoldki.hu@gmail.com

Média ajánlatunkat, látogatottsági statisztikáinkat, média felületeinket szívesen elküldjük Neked, ha hirdetni szeretnél a SzámoldKi.hu oldalon.

Ide írj nekünk: szamoldki.hu@gmail.com

Jó helyen jársz!

Hiszen a SzámoldKi.hu az a honlap, mely forradalmasítja az on-line értékesítést! Nincsenek villogó bannerek, nincsenek idegesítő reklámok!

A céged termékét vagy szolgáltatását kalkulátorokon keresztül mutatjuk be és magyarázzuk el a “vevőidnek”. Az olvasó tanul vagy épp szórakozik a kalkulátor kitöltése közben, majd a végén “vásárol”.

Mi hozzuk a látogatót a kalkulátorhoz, Te pedig profitálsz belőle! És ennyi.

Kalkulátor rendelés: szamoldki.hu@gmail.com

A SzámoldKi.hu tárhely szolgáltatója: Tárhely.eu Szolgáltató Kft.

Székhelye: 1144 Budapest, Ormánság u. 4.

Elérhetősége: support@tarhely.eu

Impresszum kalkulátor
Avagy ki áll a SzámoldKi.hu mögött?
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: