Mennyire vagy otthon az internetes szlengek birodalmában?

Internetes szleng - mennyire ismered?

Az internetes szlengek többsége az angol nyelvből származik. A sokszor végletekig leegyszerűsített jeleket a chatelők, internetes fórumokat használók, az internetes játékokat játszók, és az egyéb csevegő vagy üzenetküldő allkalmazásokat kedvelők használják nagy előszeretettel. Az internetes szleng célja legtöbbször az egyszerűsítés, lerövidítés. Mit jelent a LOL, vagy épp az ASAP kifejezés? Mit jelent a HOAX, vagy épp a magyar nyelven is gyakran használt GYIK? Játékos kalkulátorunkkal tesztelheted internetes szleng-tudásodat!

Emlékszel még matematika óráról a négy alapművelet számítási sorrendjére? Meglepő hogy hányan nem tudják a választ erre az egyszerű feladatra.

A feladványt ITT éred el. 

Szuper okosnak tartod magad? Vagy úgy érzed, hogy még sokat kellene tanulnod? Esetleg a két véglet között helyezkedsz el valahol?

Szeretnéd megtudni, hogy a közel 10 millió magyar ember átlagához képest milyen aggyal rendelkezel? Kalkulátorunk most erre adja meg a választ! Ha a magyar átlagot 100%-nak tekintjük, akkor a Te agyi kapacitásod mekkora?

Megtudhatod perceken belül, IDE kattintva.

Internetes szleng - mennyire ismered?
Mennyire vagy otthon az internetes szlengek birodalmában?
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: