Számmisztika, indiai numerológia kalkulátor

Mi a Te lelki számod, és mit jelent ez?

Az indiai számmisztika szerint minden ember életét 3 fontos szám határozza meg. 1. A lélek száma 2. A sors száma 3. A név száma Kalkulátorunk segítségével most megtudhatod a saját lelki számodat, és annak számmisztikai jelentőségét!

Az indiai számmisztika alapját az az elmélet képezi, mely szerint rendkívül szoros kapcsolat létezik a bolygók, a számok és a betűk között. A bolygók, a számok és a betűk rezgéseket bocsátanak ki. Ha ezek a rezgések harmóniába kerülnek egymással, akkor különösen szerencsés vagy!
A lelki számod azt mutatja meg , hogy hogyan vélekedsz magadról, hogyan látod saját magadat. Ez a szám mutatja meg, hogy milyen a Te alapvető egyéniséged és mi az ami valójában lenni szeretnél az életedben.

Ez a szám hordozza magában a Te fő képességeidet, és a dolgok iránti fogékonyságodat, melyek a mindennapi életed legmeghatározóbb jellemzői.

Az indiai numerológia szerint a nevünk (annak hangzása, betűi) alapvetően határozza meg személyiségünket, kapcsolatunkat a külvilággal. A keresztnevünk nagyban befolyásolja a hétköznapi kapcsolatainkat, míg a teljes nevünk egész életünkre (munka, üzlet, hivatalos ügyek stb.) kihatással van. Írd be a teljes nevedet kalkulátorunkba és a név alapján kiszámoljuk Neked az indiai névszámodat és megtudhatod, mindez mit jelent Rád és a jövődre nézve.

További érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról Ezoterikus kalkulátoraink segítségével.

Szeretnéd megtudni, hogy a híres kínai horoszkóp szerint melyik állatövi jegyben születtél, és ezáltal mi jellemző Rád és mire számíthatsz az életben?

Kalkulátorunk segítségével a születési adataid megadásával most megtudhatod, hogy melyik állat határozza meg az életedet, a sorsodat és hogy a Föld, Tűz, Fém, Víz, Fa jegyek közül melyik tartozik Hozzád!

Kínai horoszkóp kalkulátorunk ITT indul.

Mi a Te lelki számod, és mit jelent ez?
Számmisztika, indiai numerológia kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: