Gyaloglással a fogyásért és az egészségért

Mennyi kalóriát égetek el sétálással? - kalkulátor

Szeretnéd kiszámítani, hogy mennyire fogyaszt a sétálás? Tudni akarod, hogy "x" perc gyaloglással mennyi kalóriát (kcal) éget el a szervezeted? Mitől függ, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz el ha sétálsz egy nagyot? Kalkulátorunk segítségével most választ kaphatsz a kérdéseidre. A pontos számításhoz add meg először a születési évedet, nemedet, testsúlyodat, majd pedig válaszd ki a gyaloglás tempóját (lassú, közepes tempójú vagy gyors séta) és add meg a sétával töltött időt perc pontossággal. Ezután nyomd meg a SzámoldKi gombot és máris megkapod az eredményt kalóriában (kcal). Mindezen túl azt is megmutatjuk Neked, hogy a sétával elégetett kalóriamennyiség mennyinek felel meg elfogyasztott csirkemellben, sörben, kenyérben, cukorban és csokoládéban.

Szeretnéd tudni, hogy mennyi kalóriát (kcal) égetsz el futás közben? Ez alapvetően három dologtól függ:

1. a testsúlyodtól

2. a futás intenzitásától (lassú futás/kocogás, közepes tempójú futás vagy erős tempójú futás), és természetesen

3. a futás percekben mért hosszától.

A futás az egyik legjobb fogyókúrás mozgás, és kalóriszámláló alkalmazásunk segítségével most már könnyedén kiszámolhatod, hogy tested mennyi kalóriát égetett el sportolás közben.

Kalkulátorunk eredménye még abban is segít, hogy az elégetett kcal mennyiséget a közérthetőség kedvéért néhány alapvető élelmiszer (pl. kenyér, csirkemell, csokoládé, kockacukor, sör) kalóriatartalmára átváltva is megmutatjuk Neked.

Futás kalória égetés kalkulátor itt idítható.

Minden diéta lényege, hogy alaposan tisztában legyünk azzal, hogy mennyi kalóriát vihetünk be naponta ahhoz, hogy a testsúlyunk ne változzon.

Hogy mennyi kalóriát vihet be valaki, az nagyban függ attól, hogy férfi vagy nő az illető, illetve hogy mekkora a kilogrammban mért jelenlegi testsúlya.

napi bevihető kalóriamennyiség számítása

A bevihető kalória mennyiségét még az is befolyásolja, hogy milyen aktivitást végzünk egy adott napon (munkavégzés és egyéb pl. sport tevékenység).

Számold ki, hogy napi szinten mennyi kalóriát vihetsz be a szervezetedbe ahhoz, hogy testsúlyod állandó maradjon. 

Mennyi napi kalóriát vihetek be kalkulátor itt.

A BMI (body mass index – magyarul: test-tömeg index) néven ismertté vált számítási módszer napjainkban a legelterjedtebb és legismertebb mérőszáma az elhízásnak.

A BMI index kalkulátor a testmagasság és a testsúly adatok alapján határozza meg azt az értéket, amely az elhízásra, vagy éppen a kóros soványságra utal.   

Mennyi kalóriát égetek el sétálással? - kalkulátor
Gyaloglással a fogyásért és az egészségért
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: