Tejtermékek, sajtok, tojás szénhidrát tartalma

Mennyi szénhidrát van a tejtermékekben? - kalkulátor

Napjainkban számos diétázó figyel oda arra, hogy számolja napi szénhidrát bevitelét. Kalkulátorunk segítségével megtudhatod, hogy mennyi szénhidrát van 100 g tejtermékben (tej, túró, sajt, vaj, kefír, tejföl, sajtkészítmények, túró rudi stb. és a tojás szénhidrát tartalmát találod meg itt). Válaszd ki a listából a keresett tejterméket majd kattints a SzámoldKi gombra és máris megkapod a keresett értéket.

A tejtermékek kalóriatartalmát könnyedén megtudhatod, hiszen a korábban még papíron, vagy excelben használt kalória táblázatoknak most elkészítettük a könnyen használható kalkulátor változatát.

Egyes tejtermékek kalória (kcal) tartalma kalkulátorunkat IDE kattintva éred el.

Szeretnéd tudni, hogy mennyi zsír és fehérje van egyes tejtermékekben? Mennyi zsír és fehérje van a tejben, sajtban, vajban, margarinban, túróban, tejfölben vagy épp a tojásban (100 g tejterméket alapul véve)?

Kalkulátorunk segítségével most néhány kattintás után megkapod a válasz. 

Mennyi szénhidrát van az almában, banánban vagy éppen a narancsban? És a többi gyümölcsnek mekkora a szénhidrát tartalma? Mennyi szénhidrátot tartalmaznak az egyes zöldség félék?

Kalkulátorunk segítségével megtudhatod, hogy mennyi szénhidrát van 100 g gyümölcsben vagy zöldségfélében. Válaszd ki a listából a keresett élelmiszert, majd kattints a SzámoldKi gombra és máris megkapod a keresett értéket.

Zöldség és gyümölcs szénhidrát tartalom kalkulátorunk ITT indul. 

Mennyi szénhidrát van a tejtermékekben? - kalkulátor
Tejtermékek, sajtok, tojás szénhidrát tartalma
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: