Ennyi pénzt kellene kapnod ha tisztességgel megfizetnének

Mennyi pénzt kellene keresnem a tudásom alapján?

Sokan panaszkodnak manapság (is), hogy a munkabérük egyáltalán nem tükrözi azt a tudást, szakértelmet amellyel rendelkeznek. Egyszerűen alul vagyunk fizetve a munkahelyünkön. Való igaz, a magyar bérek (sajnos) európai összehasonlításban jelentősen alacsonynak mondhatók. De mennyit ér a tudásod? Mennyit kellene keresned jelenleg ahhoz, hogy a ténylegesen megérdemelt (bruttó) bért kapd? Bruttó bér kalkulátorunk segítségével ezt most kiszámolhatod.

Szuper okosnak tartod magad? Vagy úgy érzed, hogy még sokat kellene tanulnod? Esetleg a két véglet között helyezkedsz el valahol?

Szeretnéd megtudni, hogy a közel 10 millió magyar ember átlagához képest milyen aggyal rendelkezel? Kalkulátorunk most erre adja meg a választ! Ha a magyar átlagot 100%-nak tekintjük, akkor a Te agyi kapacitásod mekkora?

Megtudhatod perceken belül, IDE kattintva.

A Magyarországon alkalmazásban állók létszáma 2016 júniusában 2.775.000 fő volt, 70 ezerrel, 2,6 %-kal több, mint egy évvel korábban.

A teljes munkaidőben foglalkoztatottak nemzetgazdasági szintű átlagos bruttó keresete - a legalább öt főt foglalkoztató vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a megfigyelt nonprofit szervezeteknél - 259 900 forint volt.

A családi kedvezmény nélkül számított átlagos nettó kereset 172 800 forint volt a KSH adatai alapján.

A közfoglalkoztatottak nélkül számolva júniusban 275 700 forint volt a bruttó és 183 400 forint a nettó átlagkereset.

forrás: profitline.hu

Talán még soha nem gondoltál bele, hogy (pénzben is) mennyire értékes az a munka, amelyet otthon végeznek el a családanyák, háziasszonyok... (vagy akár a 'házi férfiak').

Most kalkulátorunk segítségével (ide kattintva) kiszámolhatod a házimunkád értékét forintban.

Mennyi pénzt kellene keresnem a tudásom alapján?
Ennyi pénzt kellene kapnod ha tisztességgel megfizetnének
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: