Praktikus haszongépjármű kereső

Milyen haszongépjárművet válasszak vállalkozásomhoz?

Meglévő vállalkozásod van vagy épp egy új biznisz indításán töröd a fejed? Amennyiben az üzletmeneted úgy kívánja szükséged lehet egy (vagy akár több) praktikus haszonjárműre is! Mi alapján válasszunk? A döntés rajtad áll! Neked kell tudnod, hogy mik azok a legfontosabb paraméterek, amelyek alapján dönteni fogsz: kényelem, üzemanyag fogyasztás, várható fenntartási költségek, tartósság, megbízhatóság, beépített intelligens technológiák? Fontos a tengelytáv, a rakodótér mérete és a vezetőfülke kialakítása és sok-sok más paraméter is. Intelligens haszonjármű kalkulátorunk segít számodra kiválasztani a legjobb modellt.

1992 óta ügyfeleinkért dolgozunk

A több mint 20 év alatt hosszú utat tettünk meg. Családi vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg visszatérő és új ügyfelet szolgálhatunk ki.

Hiszünk abban, hogy a szolgáltatások minőségén túl, a légkör is szükséges ahhoz, hogy ügyfeleink és partnereink bizalmát megőrizzük. 

BÁRMIT TUDUNK IDE TENNI SZÖVEGES, KÉPI TARTALMAT is.

És bárhová tudunk LINKELNI IS.

A Ford Petrányi okkal lett kiemelt FordStore márkakereskedés. A Petrányi hitvallása, hogy az ügyfélnek elégedetten kell távoznia, mert a cég nem „átutazóban” van a piacon.

FordStore modellek

A FordStore Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amelyek forgalmazhatnak olyan izgalmas modelleket, mint a Ford Mustang, az RS és ST modellek, az Edge vagy a Vignale sorozat.

FordStore ismertetőjegyei

Prémium környezet és szolgáltatás. A minőségi kiszolgálás nem csupán jól hangzó frázis, amit a kiterjedt és elégedett ügyfélkör is bizonyít.

FordStore világ

A szalonban speciálisan képzett értékesítő és munkafelvevő foglalkozik az ügyfelekkel. A legnagyobb kényelemben, egy friss kávé mellett dönthet álmai autójáról. 

Milyen haszongépjárművet válasszak vállalkozásomhoz?
Praktikus haszongépjármű kereső
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: