Párkeresést segítő kalkulátor lányoknak/hölgyeknek

Milyen típusú férfi illik hozzád?

Ez egy tipikus lányos kalkulátor, melynek segítségével megtudhatod, hogy milyen a hozzád leginkább illő, ideális férfi. Így könnyebben beazonosíthatod majd ha szembejön Veled az utcán, vagy a szórakozóhelyen. Igen, Ő az, csapj le Rá!

A eharmony.com összegyűjtötte azt a 10 fontos dolgot, melyet feltétlenül át kell gondolnunk, mielőtt beleugrunk egy komoly párkapcsolatba.

Mire figyeljünk mindenképp a társkereséskor?

1. A partnerünk családja, eredete, származása

2. A partner legközelebbi barátai, baráti társasága

3. A partnerünk anyagi helyzete, pénzügyi kondíciói

4. A párunk álmai, életcéljai

5. A partnerünk vallása és értékrendszere

6. A partnerünk szexuális szokásai, vágyai, igényei

7. Hogyan gondolkodik a kapcsolatról?

8. Milyen a konfliktus-megoldó képessége? Hogyan reagál a konfliktusokra?

9. Mi a hobbija, szórakozása?

10. Mennyire társasági ember? Milyen társaságban érzi jól magát?

Ha a fenti kérdésekre, megnyugtató választ tudunk adni, akkor Ő lesz az, akit nekünk rendelt az Ég. De ha sok kételyed van, érdemes végiggondolnod, hogy szabad-e belevágni ebbe az (induló) kapcsolatba.

Számos jel utalhat arra, hogy tetszel egy fiúnak. Összegyűjtöttük azokat a felismerhető jeleket, melyekből biztos lehetsz abban: tetszel neki.

1. Megdícséri a megjelenésedet

Az egyik legegyértelműbb jele annak, hogy tetszel a fiúnak az az, ha megdícséri a megjelenésedet. Ha a fiú beléd szeretett előbb-utóbb szerét veszi annak, hogy közölje Veled, hogy milyen jól nézel ki. Hogy ezt hogyan teszi, nagyban függ az ő habitusától, de hidd el szeretné tudatni Veled, hogy szép vagy, és szeretné, hogy ezzel a kijelentésével örömet szerezzen Neked. 

2. Odafigyel rá, amit mondasz és később is emlékszik a részletekre

Ha tetszik nekünk valaki, akkor nehezen tudunk betelni az ő személyével. Tudni akarunk róla mindent, a legapróbb részleteket is, a legkevésbé fontos dolgokat is beleértve! Különösen jó jel, ha fiú/férfi sokat kérdez rólad, szeretné tudni, hogy ki vagy, mit szeretsz stb. Ez mind-mind azt jelzi, hogy komolyan érdekled őt! A legnagyobb megerősítés pedig, hogy igazán akar téged az az, ha jól emlékszik a legapróbb részletekre is arról, amit korábban meséltél neki.

3. Kezdeményez

Ha érdekled a fiút/férfit, nem kell sokat várnod. Látni fogod a legtisztább jelét ennek: kezdeményezni fog! Ha egy buliban vagytok oda fog jönni hozzád és beszélgetni kezd majd. Ha egy rendezvényen vagy hidd el meg fogja találni azt az ürügyet, hogy odamehessen hozzád. Meg fogja találni azt a módszert, hogy valami módon felhívja magára a figyelmedet! Te csak figyelj!

4. Másképp viselkedik a jelenlétedben

Ha egy fiúnak tetszel és a környezetedbe kerül, akkor a legtöbb esetben megváltozik a viselkedése. Időnként idegesnek, zavartnak tűnhet, de olyan is van akiból a macsó bújik ilyenkor elő... Ha hozzászólsz, észrevehetsz némi idegességet, tétovázást vagy bizonytalanságot a hangjában, mozgásában. Ha másképp viselkedik veled, mint a többi emberrel, az egyértelmű jele annak, hogy Te kivételezett személy vagy a számára!

Milyen típusú férfi illik hozzád?
Párkeresést segítő kalkulátor lányoknak/hölgyeknek
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: