Milyennek lát Téged a férjed? - kiszámoljuk!

Házasság párkapcsolat kalkulátor hölgyeknek

Kíváncsi vagy rá, hogy milyennek lát a férjed? Vagy félsz az igazságtól és nem mered kitölteni ezt az önismereti tesztet? Most megtudhatod az igazságot!

Számos kémiai anyag aktiválódik szervezetünkben ha szerelmesek vagyuk. Tudósok folyamatosan kutatják, hogy melyek azok az anyagok, melyek szerepet játszhatnak a szerelem fellobbanásában és melyek azok, amelyek a hosszú távú kapcsolat kialakulásáért lehetnek felelősek. Köztudott, hogy pl. az ösztrogén és a tesztoszteron a nemi vágy motorjai, nélkülük talán sohasem merészkednénk az "igazi szerelem" arénájába.

A szerelem fellobbanásakor sokszor érzünk szédülést, heves szívdobogást, vagy akár tenyérizzadást is, valamint a bőrünk is kipirul a felfokozott érzelmektől. A kutató orvosok szerint ezt a dopamin, norepinefrin és a feniletilamin szervezetünkben történő felszabadulásának köszönhető.

Tudósok azt is kimutatták, hogy "bizonyos szituációkban" az emberi test egyfajta "szerelmi koktélt" bocsájt ki magából, mely a férfiaknál gyakoribb jelenség azon okból, hogy ők sokkal vizuálisabbak, szabadabb fantáziájúak mint a hölgyek.

2009. július 1-től a családi állapot új kategóriával, a bejegyzett élettársi kap- csolattal bővült. (2009. július 1-jén lépett hatályba a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló 2009. évi XXIX. törvény, amely szabályozza az azonos nemű személyek közötti kapcsolat létesítését, megszűnését.)

 A 2009. év második felében 67 bejegyzett élettársi kapcsolatot létesítettek, 2010-ben – az első teljes évben – pedig 80 ilyen párkapcsolatot anyakönyveztek. Azóta évről-évre csökkent az ilyen párkapcsolatot létesítők száma, és 2013-ban a három évvel korábbinak csak kevesebb, mint felét, 30 ilyen párkapcsolatot regisztráltak az anyakönyvvezetők.

Ezek közül 20 férfi és 10 női pár volt, az esetek csaknem felénél budapesti lakosok. A férfiak átlagosan 37,3 évesen, a nők 33,8 évesen kezdeményezték a hivatalos eljárást. A korkülönbség a férfipartnerek között átlagosan 6,4 év, a női párok között ennél alacsonyabb átlagosan 5,6 év volt.

A 15 éves és annál idősebb népesség családi állapot szerint

forrás: KSH Statisztikai tükör 2014/28

Házasság párkapcsolat kalkulátor hölgyeknek
Milyennek lát Téged a férjed? - kiszámoljuk!
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: