Számmisztika, numerológia, névanalízis kalkulátor

Mit mutat a neved az indiai számmisztika szerint?

Az indiai numerológia szerint a nevünk (annak hangzása, betűi) alapvetően határozza meg személyiségünket, kapcsolatunkat a külvilággal. A keresztnevünk nagyban befolyásolja a hétköznapi kapcsolatainkat, míg a teljes nevünk egész életünkre (munka, üzlet, hivatalos ügyek stb.) kihatással van. Írd be a teljes nevedet és a név alapján kiszámoljuk Neked az indiai névszámodat és megtudhatod, mindez mit jelent Rád és a jövődre nézve.

Bármily furcsának tűnik is, az indiai számmisztika szerint a nevünk nagyban befolyásolja életünket, sorsunkat. Így bizonyos esetekben javasolják a név megváltoztatását, mert ezáltal megváltozik a "név számunk", mely révén a sorsunk, jövőnk is megváltozhat, pozitív irányba fordulhat.
A lelki számod azt mutatja meg , hogy hogyan vélekedsz magadról, hogyan látod saját magadat. Ez a szám mutatja meg, hogy milyen a Te alapvető egyéniséged és mi az ami valójában lenni szeretnél az életedben.

Ez a szám hordozza magában a Te fő képességeidet, és a dolgok iránti fogékonyságodat, melyek a mindennapi életed legmeghatározóbb jellemzői.

Lelki számodat kalkulátorunk segítségével ITT számolhatod ki.

Szeretnéd megtudni, hogy a híres kínai horoszkóp szerint melyik állatövi jegyben születtél, és ezáltal mi jellemző Rád és mire számíthatsz az életben?

Kalkulátorunk segítségével a születési adataid megadásával most megtudhatod, hogy melyik állat határozza meg az életedet, a sorsodat és hogy a Föld, Tűz, Fém, Víz, Fa jegyek közül melyik tartozik Hozzád!

Kínai horoszkóp kalkulátorunk ITT indul.

Mit mutat a neved az indiai számmisztika szerint?
Számmisztika, numerológia, névanalízis kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: