Szerelem és párkapcsolati kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal?

Szerelem kalkulátorunk az első, magyar nyelvű, ténylegesen tudományos (számmisztika, asztrológia, névelemzés) alapokon működő párkapcsolati elemzőprogram. A szerelem szorosságát elemző programunk úgy működik, hogy meg kell adnod a Te és a párod keresztnevét (ez a névelemzéshez szükséges), valamint mindkettőtök korát (évben) és a hozzátok tartozó horoszkópot. Az adatok megadása után a 'SzámoldKi' gomb lenyomása után kapod meg a kapcsolatotok erősségét jelző százalékos értéket. Az alábbi videó is segíthet:

A számmisztika egy ezoterikus rendszer, melynek alapvető feltevése, hogy a számok nem csak mennyiség kifejezésére alkalmasak, hanem minőség kifejezését is magukban hordozzák. A számmisztika győkerei az égitestek megfigyeléséből eredeztethetők. A számok szimbolikája azt a nézetet vallja, hogy a számok nem csak egymást követő mennyiségi értékek, hanem függetlenül számszerű értéküktől rendelkeznek minőség kifejezésére is alkalmas jellemzőkkel. Ezek a minőségi jellemzők teszik számunkra lehetővé azt, hogy megértsük a kozmikus ciklusokat és törvényszerűségeket, melyek alapvetően meghatározzák földi életünket is (makrokozmosz - mikrokozmosz analógiája).

"Isten mindent számok, súly és mérték szerint alkotott meg." – szól a Biblia. Számos ezoterikus iskola (pl. kabbala) szerint az ABC egyes betűi számokkal helyettesíthetők, ezáltal a Biblia szövege is teljesen más módon értelmezhető.

Számos kémiai anyag aktiválódik szervezetünkben ha szerelmesek vagyuk. Tudósok folyamatosan kutatják, hogy melyek azok az anyagok, melyek szerepet játszhatnak a szerelem fellobbanásában és melyek azok, amelyek a hosszú távú kapcsolat kialakulásáért lehetnek felelősek. Köztudott, hogy pl. az ösztrogén és a tesztoszteron a nemi vágy motorjai, nélkülük talán sohasem merészkednénk az "igazi szerelem" arénájába.

A szerelem fellobbanásakor sokszor érzünk szédülést, heves szívdobogást, vagy akár tenyérizzadást is, valamint a bőrünk is kipirul a felfokozott érzelmektől. A kutató orvosok szerint ezt a dopamin, norepinefrin és a feniletilamin szervezetünkben történő felszabadulásának köszönhető.

Tudósok azt is kimutatták, hogy "bizonyos szituációkban" az emberi test egyfajta "szerelmi koktélt" bocsájt ki magából, mely a férfiaknál gyakoribb jelenség azon okból, hogy ők sokkal vizuálisabbak, szabadabb fantáziájúak mint a hölgyek.

Párkeresést segítő kalkulátorunk segítségével a hölgyek megtudhatják, hogy milyen típusú férfi illik leginkább hozzájuk.

Összeilletek-e a pároddal?
Szerelem és párkapcsolati kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: