Tőzsdei, értékpapírpiaci ismeretek felmérő kalkulátor

Tőzsde – értesz hozzá?

Tőzsde, árfolyamok, részvények, CFD, osztalék, hozam, árfolyamnyereség stb. Úgy gondolod, hogy értesz hozzá? Addig ne vágj bele tőzsdei részvények és egyéb értékpapírok vásárlásába önállóan, amíg szakmailag erre fel nem készültél. Szeretnéd kipróbálni a tudásodat? Tesztünk segítségével most megvilágosodhatsz!

Tornádó tombol a Mexikói-öbölben és az olaj ára az égbe emelkedik? Aszály veszélyezteti a gabona piacát? Netán kedvenc vállalata fontos bejelentést tett? Szeretne mindezekből profitálni, de brókere épp foglalt, vagy ami rosszabb: elaludt aznap?

Itt az ideje, hogy ez változzon! Hiszen tudjuk: az idő, pénz!

Az online kereskedési rendszerek térhódításának köszönhetően napjainkra könnyen elérhetővé váltak a nemzetközi tőkepiacok. Ma már otthonunk kényelméből  adhatunk megbízást tableten/okostelefonon keresztül is kedvenc termékeinkre egyetlen kattintással.

Mi több kellene még ennél?

Széles termékpaletta, döntéstámogató rendszerek, testre szabható kereskedési felület, közvetlen hozzáférés a világ tőzsdéihez.

Vegye kezébe saját pénzügyeit, és ne szalassza el a profit lehetőségét! Használja professzionális kereskedési platformunkat, és kereskedjen alacsony kötési díjakkal. Bármilyen információra is van szüksége, kereskedési felületünk biztosítja Önnek!

Calculator v3

Kereskedhető termékek:

- Nemzetközi részvények (USA, Kanada, Európa, Ázsia)

- Határidős indexek (DAX, Eurostoxx50, S&P500, Dow Jones, Nasdaq, stb…)

- Nyersanyagok (Olaj, Kakaó, Ezüst, Kávé, Narancslé, Arany, stb…)

- Deviza, CFD, ETF stb.

És amit még vállalunk: megtanítjuk Önnek, hogyan kell használni a rendszert, és fogjuk a kezét ha kell, segítjük döntését tanácsainkkal, elemzéseinkkel!

Regisztráció és segítség kérése IDE kattintva.

Tőzsde – értesz hozzá?
Tőzsdei, értékpapírpiaci ismeretek felmérő kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: