Egy legénybúcsú nem lehet igazi, ha nincs hozzá alkohol és esetenként egy-két szép táncoslány. Ettől a menyasszonyok jórésze tart egy kicsit, de ne feledjük, örök hűség, nem örök vakság. Éppen ezért fontos, hogy lehetőleg minden kényszertől mentesen válasszuk, vagy épp ne válasszuk ezt az opciót.

Emellett népszerű program egy limuzinos utazás a party helyszínére, vagy csak úgy egy városnézés keretében. Ebben az esetben nagyon sok jó ajánlat közül lehet válogatni, így érdemes alaposan körülnézni.

A legtöbb esetben a legénybúcsún résztvevő srácok meglepik a vőlegényt néhány aprósággal. Ezek lehetnek helyben fogyasztható ajándékok, mint amilyen a házi pálinka, vagy éppen egy cicis vagy popós torta. Ezeken kívül is számtalan vicces és kreatív ötletet találhatunk egy igényes szexshop oldalán.

A legnépszerűbbek

A legnépszerűbbek közé tartoznak a guminők, amik különböző kiszerelésekben és kinézettel kaphatóak. Sőt, az igazán vicceskedvű haverok nem ritka, hogy egy-egy felfújható állattal is meglepik a leendő férjet. Ezek többségükben már ott a legénybúcsú hevében kibontásra kerülnek, így ritkán jutnak el addig, hogy be is töltsék eredeti funkciójukat. Ugyanígy a népszerű játékok közé tartozik az Erotikaszigetnél kapható erotikus társasjátékok is, bár ezekhez érdemes női résztvevőket is befogni, mert úgy jóval izgalmasabb.

Kifejezetten ötletes ajándék lehet egy hőre vetkőző női bögre. Ennél a forró víz hatására eltűnik az apró bikini a buja nőről, és már mindent láthat is a kíváncsi tekintet.

Sőt, ha még egy ötletes ajándék tippre vágyna valaki, akkor érdemes körülnézni az erotikus, szexre hívó csengők között is. Garantáltan mókás meglepetés.

Lányoknak

Hogy a nők se maradjanak ki a szórásból, pár szóban megemlítjük a legizgalmasabb ajándékokat. Lánybúcsú esetén előkerülnek a péniszformájó szívószálak és a hasonló jégkockák. Nem is beszélve az esetleges pénisz formájú tortáról, amit akár a résztvevők is megsüthetnek, hiszen az Erotikasziget oldalán a tortaforma is beszerezhető. Ezután már csak a díszítés következik. Cukortanga vagy péniszformájú stresszoldó labda? Nem gond, biztosan remekül mutat majd egy férjjel való vita után, hogy az asszonyka pumpálja a stresszoldó labdáját. Ehhez már csak a párja kell a férjnek, egy női mell formájú, és teljes lesz a stresszmentes hangulat, és indulhat a békülés…

A vicces ajándékok nagyon gyakran igazán jól sülnek el, legyen szó bármilyen alkalomról. Azért ne vigyük túlzásba, hiszen karácsonykor nem biztos, hogy egy péniszklónozó készlet lesz a legtutibb ajándék, bármilyen mulatságos is!


Szex