Az időjárás hatása és ami mögötte van

Az érzékenyebb és fogékonyabb emberek egyre inkább szembe kell, hogy nézzenek azzal a ténnyel, hogy a globális felmelegedés okozta változások a szervezetünkre is hatással vannak. A napi nagy hőingadozások, az állandó frontok már a fiatalok szervezetét is kikezdik, és még nem beszéltünk a Hold befolyásáról és ciklikus mozgásáról.

Ha alaposan utána szeretnénk járni, hogy milyen hatásai vannak minden egyes ciklusában, akkor érdemes a Moon Phase Today részletes leírásait elolvasni. Korábban, ha szerettük volna megtudni, hogy milyen az aznapi holdállás, sokáig kellett keresgélni vagy be kellett szereznünk egy egész évre vonatkozó holdnaptárt, hogy aztán mindig ki tudjuk keresni belőle az aznapi helyzetet. Ez most már a múlté.

A moon phase today oldalán minden, amit a Hold bolygóról tudni kell, megtalálható és mindez dátumokra lebontva, nemzetközi forrásoldalakra vonatkozó utalásokkal.

Ingyenesen elérhető holdnaptárak

A csillagászat és az asztrológia már évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget. Voltak olyan korszakok, amikor a csillagászat az oktatás része volt. Bizonyos körökben napjainkra ismét előtérbe került és vannak olyanok, akik a Hold állásához igazítják tevékenységeiket, programjaikat, jövőbeni terveiket.

Hallani lehet olyat is, hogy komolyabb műtéteket nem ildomos a hold bizonyos ciklusában végezni vagy olyankor nem szabad utazni. Akik hisznek ebben, azok szeretnék már jó előre tudni, hogy mikor mi várható. A moon phase today weboldalon nem hogy a mai és az elkövetkezendő napok holdállása tekinthető meg, hanem előrevetítve az egész év és az egész jövő év látható, negyedekre lebontva. Így könnyen tervezhetőek akár a földműveléssel, akár a családdal együtt végzett közös programok.

Gyakori kérdések és tudnivalók

Sokan a legalapvetőbb ismeretekkel sincsenek tisztában, már ami a Holdat illeti, ezért nyugodt perceinkben üdítő olvasmánynak is nagyon jó, ha átnézzük, milyen adatok jellemzik a Holdat és a létezését az űrben. Ezáltal jobban megérthetjük a kihatásait a Földre és ránk, emberekre.

Akiknek vannak házi kedvenceik, náluk is megfigyelhetnek érdekességeket. Ahogy az időjárás, különösen a havazás, a szeles idő, a hirtelen frontváltások, úgy pl. a telihold is meglátszik (vagy hallatszik) a kutyák és macskák viselkedésén, nem beszélve a gyerekekről. Így ha tisztában vagyunk azzal, hogy mikor lesz megint telihold, jobban fel tudunk készülni és érthetővé válnak bizonyos magatartásbeli kilengések.

Az oldal különlegessége, hogy ez a tömérdek információ elérhető még angol, francia, német, olasz, portugál és spanyol nyelveken.


Ezotéria - Horoszkóp