Női fehérnemű választék

A hétköznapi ruhákhoz hasonlóan szexi fehérneműkből is különböző darabok állnak rendelkezésre télen és nyáron is. Télen jól jön egy-egy body, köntös vagy harisnya, nyáron azonban ennél jóval kevesebbet takaró ruhára van szükség. Bármely évszakban is kutatsz erotikus ruhadarabok után, a SZEXSHOP.hu női ruha, fehérnemű választékából minden szükséges finomságot beszerezhetsz. 

Egészen más szempontokat kell szem előtt tartani akkor, amikor télre, és akkor is, amikor a nyári, meleg estékre keresel szexi kiegészítőket. Hiszen mind anyag, mind fazon, mind pedig típus tekintetében egészen másra van szükséged. 

Tippek nyári fehérnemű vásárlásához

A nyári időszakban lenge, könnyed, nagy légáteresztő képességgel rendelkező fehérneműkre van szükség, hiszen ezek lehetnek kényelmesek a nagy melegben, valamint izzadni sem fogsz bennük. Ilyenkor a csipke, selyem, necc és pamut anyagból készült ruhadarabok a legmegfelelőbbek. 

Ezek közül is kiemelkedik a selyem, hiszen ez az anyag szinte lélegzik. A téli hónapokban ugyanakkor melegen tart, így a selyem darabokról elmondható, hogy minden évszakban remek választásnak bizonyulnak. 

A nyári melegben - legyen egy fehérnemű bármilyen szexi is - előbb-utóbb mindenképpen lekerül rólad. Addig sem mindegy azonban, hogy pontosan mit viselsz. 

Fehérnemű típusok a legforróbb éjszakákra

A babydoll fazon nemcsak nyári ruhák formájában, de fehérneműk képében is népszerű. Egyszerre bájos, vidám és csábos ruhadarab, amely mindenkinek jól áll. A legtöbb modell rövid ujjú vagy pántos és roppant kényelmes is, hiszen a mell alatt kezd el bővülni, így nem tapad rá a testedre. 

Az open cup melltartók még nem igazán elterjedtek, pedig ha olyan típusú fehérneműt keresel, amely nem sokat bíz a fantáziára, érdemes ezt választanod. Ennél a fehérneműnél a melltartó kosara tulajdonképpen hiányzik, és csak néhány vékony pánt takarja a kebleket. Buliba vagy egy kettesben töltött éjszakára tökéletes egy ilyen ruhadarab.

Egy csipkeszettel nyáron sem lőhetsz mellé, egy szexi bugyi, tanga vagy melltartó minden férfit megmozgat majd. A csipke anyagú termékekben egyáltalán nem lesz meleged, így kényelmes még egy forró nyári éjszakán is. Csak addig persze, amíg rajtad marad. 

Ha szeretnéd még tovább fokozni a hatást, viselj bármit, ami neccből készült. Egy harisnya, egy mini- vagy cicaruha, egy overall vagy fűzős szett és a figyelem garantáltan a tiéd. Ha szeretnéd, hogy a párod le se tudja venni rólad a szemét, válassz szexi fehérneműt az említett szempontok figyelembevételével!


Szex Ruházat