Gyerekek válasza amitő dobsz egy hátast!

Eszti, 8 éves
A k@rva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.


Zsófi, 6 éves
A k@rva? Az egy csúnya szó, amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.


Peti, 7 éves
A k@rva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.


Bécike, 7 éves
A k@rva az a Fradi, mert apa mindig azt mondja, hogy az a k@rva Fradi, bár nem tudom, hogy mi az a Fradi, de biztos az is nagyon csúnya szó.


Csilla, 6 éves
Apa szokta mondani amikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín k@rva vernyákol a tévében, én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is k@rva, viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap, de nem tudom miért mondja ezt apának, hiszen apa nem is váza.


Botond, 7 éves
A k@rva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.


Petra, 6 éves
A k@rva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. Én is szeretnék majd k@rva lenni.

/ Itt anyuka hanyatt esett… /


Dénes, 4 éves.
A k@rva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a k@rva kutyát. Szerintem a kurva az egy kutya fajta, mint például a kuvasz, csak hangosabb.


Brigi, 7 éves
A k@rva az az aki pénzért szexel. Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.


Viola, 5 éves
A k@rva az a nagynéném, mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a k@rva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángatja, saller repül…)


Zolika, 6 éves
A k@rva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad. :)))


Adri, 7 éves
A k@rva az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki és szőke haja van és csizmája és nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál. (mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szőke, csizmában van, mobiltelefonál és a téka előtt áll a Lexus terepjárójuk.)


Pistike, 6 éves:
A k@rva az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad tehát anyu nem k@rva.


Szex Laza Gyermek