Kínai horoszkóp 2023 - a nyúl éve

A legenda szerint a Nagy Jáde Császár – Yu Di – a mennyek uralkodója, egy módszert akart kitalálni az idő mérésére. Így aztán versenyt szervezett, ahol minden állatot kihívott, hogy keljenek át a hatalmas folyón. Az első tizenkettő nemcsak helyet szerezne a naptárban és az állatövben, hanem mennyei birodalmának őrei is lennének.

Így ez a 12 állat a kínai állatöv ciklusait képviseli – a patkány, az ökör, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a birka, a majom, a kakas, a kutya és a disznó.

A nyúl éve 2023 a kínai horoszkóp szerint

A Nyúl éve olyan, amikor bőkezűen jutalmazzák a múlt áldozatait. Az erőfeszítések minden magja, amit elvetettünk, végre meghozza gyümölcsét, amelynek édességét szívünk tisztasága határozza meg.

A szerencsejátékosok és a tőzsdeügynökök egy plusz „jó szerencsét” találnak ebben az évben, a Nyúl éve ugyanis kifizetődő azoknak, akik hajlandóak kockázatot vállalni. Mivel a nyúl egyben termékenységi szimbólum is, ez az év arra is jó, hogy ne csak új üzleti vállalkozásokat indítsanak, hanem a gyermekvállalásra vágyók, valamint a művészek számára is jótékony hatást fejtsen ki, hogy új irányokba lépjenek.

Lássuk, hogyan alakul a Nyúl éve a kínai csillagjegyed alapján! 

Ha esetleg nem tudod a kínai horoszkóp szerinti állatövi jegyedet akkor itt megnézheted.

Kínai horoszkóp 2023 Patkány jegyűek

Születési évek: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

A Nyúl éve "tüskés" lesz a Patkány jegyében születettek számára. Ez egy olyan év, amikor a kemény munkára és az elkötelezett erőfeszítésre kell összpontosítania. Hagyd figyelmen kívül az ellenzőket és azokat, akiknek nincs bátorságuk a szemedbe mondani, amit a hátad mögött háborognak. Ha képes figyelni a nyereményre, semmi és senki nem akadályozhatja meg abban, hogy nagy sikereket érjen el. Csak ügyeljen arra, hogy ambícióinak elérése érdekében ne kössön kompromisszumot testi és lelki egészségét illetően.

Szerencsés színek: kék, arany és zöld.

Szerencseszám: 3

Szerencsés nap: szombat

Híres patkányok: III. Károly király, Rosa Parks, Dwayne „The Rock” Johnson és Katy Perry

Kínai horoszkóp 2023 Ökör jegyűeknek

Születési évek: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

A Nyúl évében mindazok sorsa emelkedik, akik az Ökör jegyében születtek. Sokan, akik egyedülállók, idén szerencsések lehetnek a szerelemben. Azok, akik párkapcsolatban élnek, érdemes megfontolni kapcsolatukat a következő szintre emelni. Ha gyermeket szeretnél, ez az év különösen áldásosnak bizonyulhat. Ügyeljen arra, hogy ne hagyja figyelmen kívül egészségét. Legyen éber az orvosi kivizsgálásokkal, valamint a mentális egészségének megőrzésével.

Szerencsés színek: sárga, barna, fehér, arany és ezüst.

Szerencseszám: 10

Szerencsés nap: csütörtök

Híres ökrök: George Clooney, Malala Yousafzai, Sachin Tendulkar és Jane Fonda

Kínai horoszkóp 2023 Tigris jegyűeknek

Születési évek: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

A Nyúl éve kiegyensúlyozott évnek bizonyul a Tigris jegyében születettek számára. Fontos, hogy a tigrisek tegyék félre egójukat, tanuljanak a kudarcaikból, és megvizsgálják hiányosságaikat. Feltétlenül fejezze ki háláját mindazoknak, akik segítenek az úton. Bölcs dolog lenne konzervatívnak lenni a kiadásaival és a befektetéseivel kapcsolatban.

Szerencsés színek: zöld

Szerencseszám: 9

Szerencsés nap: kedd

Híres tigrisek: Marilyn Monroe, Joaquin Phoenix, Jodie Foster és Shawn Mendes

Kínai horoszkóp 2023 Nyúl jegyűeknek

Születési évek: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Igen, ez technikailag a „te éved”, kedves Nyúl, de emlékezned kell arra, hogy a hold soha nem marad a régiben. Számos szakaszhoz hasonlóan maga az élet is számtalan fordulatba sodorhat ebben az évben, amelyek egyaránt lehetnek meglepőek és megdöbbentőek. A legfontosabb dolog, amit meg kell emlékezned, hogy isteni védelmet nyújtanak a nagyobb isteni erők a kozmoszban. Így ahelyett, hogy harcolsz ellenük – az lenne a legjobb, ha megadnád magad.

Szerencsés szín: kék és zöld

Szerencseszám: 6

Szerencsés nap: szerda

Híres nyúl: Novak Djokovic, Whitney Houston, Brad Pitt és Angelina Jolie.

Kínai horoszkóp 2023 Sárkány jegyűek

Születési évek: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

A karrier és a pénzügyek terén a Nyúl éve igencsak előnyösnek bizonyulhat a Sárkány jegyében születettek számára. A befolyásos pozícióban lévő emberek magasabb magasságokba lendíthetnek. Sokan közületek különleges adókedvezményeket, különleges bónuszokat vagy pénzjutalmat kaphatnak. Szívügyekben azonban ez az év eléggé próbára tehet mindenkit. Azok, akik egyedülállók, a legjobb, ha a karrierjükre koncentrálnak. Azok, akik kapcsolatban élnek, ügyeljen arra, hogy ne hagyja, hogy a harag úrrá legyen rajtatok. A rendszeres meditációs gyakorlat nagyon hasznosnak bizonyulhat.

Szerencsés színek: fehér

Szerencseszám: 7

Szerencsés nap: péntek

Híres sárkányok: Colin Farrell, Sandra Bullock, Keanu Reeves és Reese Witherspoon

Kínai horoszkóp 2023 Kígyó jegyűek

Születési évek: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

A Nyúl éve meglehetősen zökkenőmentesnek bizonyulhat a Kígyó jegyében születettek számára. Sokan közületek elismerést kaphatnak feletteseitől, főnökeiktől és magas beosztású emberektől. A karrier növekedése a kártyák közé tartozik, de ez azután fog bekövetkezni, hogy újra és újra bizonyítania kell. Azok, akik egyedülállók, azt tapasztalhatják, hogy nem túl sokáig azok. A párkapcsolatban élők azonban ügyeljenek arra, hogy ne okozzanak konfliktust a dráma és az izgalom kedvéért.

Szerencsés szín: sárga

Szerencseszám: 3

Szerencsés nap: hétfő

Híres kígyók: Taylor Swift, Billie Eilish, Robert Downey Jr és John Cena

Kínai horoszkóp 2023 Ló jegyűeknek

Születési évek: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

A Nyúl éve meglehetősen trükkösnek bizonyulhat azok számára, akik a Ló jegyében születtek. Az ördög a részletekben rejlik. Ezért legyen óvatos, mielőtt merész kockázatot vállalna – különösen a pénzügyei terén. Kerülje a dolgok rohanását, mert ezzel ostoba hibákat követhet el, amelyek miatt minden kemény munkája és erőfeszítése felbomlik. A szerelem és a romantika birodalma azonban kellemesnek és meglepően virágzónak bizonyulhat.

Szerencsés szín: piros

Szerencseszám: 5

Szerencsés nap: vasárnap

Híres lovak: Greta Thunberg, Joe Biden, Kristen Stewart és Barbra Streisand

Kínai horoszkóp 2023 a Juh jegyben születetteknek

Születési évek: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

A Nyúl éve az, amikor a bárány jegyében születetteknek a gyakorlatias és gyakorlatias utat kell bejárniuk, ha meg akarják találni az egyensúlyt és a harmóniát a mindennapi életben. Minél jobban meginognak az érzelmei, annál inkább azt fogod felfedezni, hogy belefulladsz a saját maga által létrehozott káosz tengerébe.

A kiegyensúlyozott test kiegyensúlyozott elmét eredményez, ezért ügyeljen arra, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozzon, és gyakorolja a mértékletesség művészetét, saját lelki harmóniája érdekében. A meditáció és a légzési munka csodákat tesz elméddel, testeddel és lelkeddel.

Szerencsés színek: narancs, piros és lila

Szerencseszám: 8

Szerencsés nap: szerda

Híres bárányok: Jason Stratham, Julia Roberts, Nicole Kidman és Ed Sheeran

Kínai horoszkóp 2023 a Majom jegyűeknek

Születési évek: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

A Nyúl éve meglehetősen higanyos évnek bizonyulhat a Majom jegyében születettek számára. A legjobb, ha kitartasz a karriered mellett, függetlenül attól, hogy mennyire unalmasak a dolgok. Bármilyen stagnálás csak átmeneti lesz. Mielőtt észrevenné, a dolgok sokkal izgalmasabbak lesznek. Az óvatosság és mértékletesség erényének megtestesülése a pénzügyek folyamatos emelkedését eredményezheti. Ügyeljen arra, hogy kövesse az egészséges rutint, és tartson fenn stabil alvási ciklusokat az optimális jólét és az általános boldogság érdekében.

Szerencsés színek: fehér, arany és ezüst.

Szerencseszám: 9

Szerencsés nap: péntek

Híres majmok: Zayin Malik, Kylie Minogue, Tom Hanks és Selena Gomez

Kínai horoszkóp 2023 a Kakas jegyűeknek

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

A Nyúl éve igencsak kihívásokkal teli lesz a Kakas jegyében születettek számára. Ez egy olyan év, amikor nem kerülheted el a kemény munkát, és nem veheted igénybe a „rövidítések” segítségét sem, hogy elérd céljaidat. A könnyebb kiutat választva a helyzetet még jobban megnehezítheti, és a problémák és viszályok trükkös hálójába kerülhet. Kerülje a komolytalan költekezést, és koncentráljon inkább a megtakarításra. Ha be akarja fektetni megtakarításait – válasszon olyan opciókat, ahol a kockázat a minimum.

Szerencsés színek: sárga, fehér, arany, ezüst.

Szerencseszám: 5

Szerencsés nap: kedd

Híres kakasok: Serena Williams, Beyoncé, Ariana Grande és Britney Spears

Kínai horoszkóp 2023 a Kutya jegyűeknek

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

A Nyúl éve kellemesen stabilnak bizonyulhat a Kutya jegyében születettek számára. Bár előfordulhat néhány váratlan fordulat a karrierjében, biztos lehet benne, hogy végül minden a legjobban fog sikerülni. Azok, akik egyedülállók, különleges valakit találhatnak maguknak. Azok, akik kapcsolatban élnek, érdemes a következő szintre emelni. A gyermekvállalásra vágyókat egy aranyos kis örömcsokor lehet megáldva.

Szerencsés színek: piros, sárga és barna

Szerencseszám: 2

Szerencsés nap: csütörtök

Híres kutyák: Madonna, Cher, Nicki Minaj és Vilmos herceg

Kínai horoszkóp 2023 a disznó jegyűeknek

Születési évek: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

A nyúl éve igen kellemes év a Disznó jegyében születettek számára. A kollégáival és feletteseivel kialakított harmonikus munkakapcsolatok elősegíthetik saját felemelkedését a vállalati ranglétrán. Azok, akik saját vállalkozást vezetnek, új befektetőket, partnereket, vagy akár új terjeszkedési utakat kaphatnak. A szerelem és a romantika harmonikus lesz, és sokan közületek megtapasztalhatják a szenvedélyek izgalmas hullámát. Csak ügyeljen az egészségére és jólétére.

Szerencsés színek: fekete és sárga.

Szerencseszám: 3

Szerencsés nap: szombat

Híresek: Chris Hemsworth, Idina Menzel, Mariah Carey és Hillary Clinton

(forrás: lifestyleasia.com)


Ezotéria - Horoszkóp