A BDSM jellemzői

A BDSM-ről mindenkinek a Szürke ötven árnyalata és a kötözős szex jut eszébe. No, meg persze a sok erőszak, ütés és bántás. A valóságban közel sem erről van szó! Minden egyes játék a két fél beleegyezésével történik meg, és előre meghatároznak egy jelszót, amelyet kimondva bármelyikük véget vethet az egésznek. 

Az együttlétekhez számos eszköz használható, amelyeket a Szexaruhaz.hu Szexshop BDSM kategóriájából te is beszerezhetsz, ha szeretnéd kipróbálni ezt a fajta szexet. Ezek többsége büntetésre és a mozgás korlátozására alkalmas, az pedig kizárólag a résztvevőkön múlik, hogy mennyire és milyen mértékben élnek ezekkel az eszközökkel. 

Ezek a leggyakoribb BDSM eszközök

Bár egy szerepjáték nem feltétlenül jár együtt szexuális aktussal, a legtöbb esetben természetesen a részét képezi. A kötél vagy a bilincs az egyik legalapvetőbb kellék, amelyek kifejezetten olyan anyagból készültek, amelyek nem sértik fel a csuklót, és kényelmes a viselésük. 

A mozgás korlátozása mellett gyakran kerül sor az érzékek megszüntetésére is. A látás, a hallás vagy az érintés lehetetlenné tétele egészen új élményeket ígér, amelyet azoknak is érdemes kipróbálni, akik egyébként nem kifejezetten érdeklődnek a BDSM iránt. 

A szemekre szemkötőt szokás tenni, de a szájat is be lehet ragasztani, sőt, akár szájpecek alkalmazására is van lehetőség. Ilyenkor természetesen a jelszó helyett valami más jelben szükséges megállapodni. 

A szájpeckek szolidabb változatai mellett ma már olyan termékek is kaphatóak, amelyek külső oldalán egy műpénisz található. Ez hetero és meleg párok számára is megfelelő. Minden eszköz minőségi anyagból (többnyire latexből) készül, de allergia esetén más anyagból készült termékek is kaphatóak.

A megfelelő tisztítás és tárolás elengedhetetlen!

Ahogy minden szexuális játékszer esetén, a BDSM kellékek esetén is fontos, hogy minden használat után alaposan megtisztítsátok őket. A nem megfelelően ápolt termékek alkalmazása veszélyes, hiszen fertőzéseket, megbetegedéseket okozhatnak! A tisztítás mellett a tárolás sem elhanyagolható, portól, fénytől védett, zárt helyen érdemes őket tartani.

Csak akkor vágjatok azonban bele, ha mindketten akarjátok, és maximálisan megbíztok egymásban! Fontos, hogy a BDSM nem mumus, tiszta eszközökkel és a szabályok alapos megbeszélésével mindkét fél számára élvezetes lehet! 


Szerelem Szex