De vajon miért ilyen különlegesek? Mit tudnak és mire alkalmazhatjuk őket, hogy teljes mértékben kihasználhassuk az előnyeit?

Milyen típusai léteznek?

A Szeresdmagad.hu minőségi gésagolyói számtalan típusban beszerezhetőek. Sokféle anyagból, színből, méretben készülnek, nem beszélve a formák sokaságáról. Lehet szó fém, műanyag, szilikon, de még tojásdad vagy éppen gömbölyű típusról egyaránt. A sima vagy a rücskös sem ritka, de akad itt gyöngyberakásos felszínű, illetve több gömböcskéből álló golyósor is.

Az üreges belsejű változatokban egy másik golyó mozog, amely ide-oda ütődik, kelt belső rezgéseket az emberben. Akad olyan, aminek a gyártója semmit sem bíz a véletlenre, így vibrációs motorral szereli fel a terméket. Nagyságát tekintve lehet másfél és öt centiméter közötti, súlyuk pedig 20 és 100 gramm között mozoghat. A használója választhat az intim méretei, illetve a hüvely izmainak állapota szerint. Kezdőknek a tojás alakú a legjobb, abból is a 3,5 cm átmérőjű az, ami kényelmes használatot eredményez.

Medenceizmokat erősítő eszköz?

Bizony, sokan nem gondolnák, hogy a gésagolyó nem csupán egy erotikus játékszer, hiszen remekül erősíti a medenceizmokat. Miután ezek a hüvelybe kerülnek, az eszköz belsejében található golyócska a használó mozgása során gördül ide-oda, ami aztán belső rezgést okoz a hüvely falán. Ez arra készteti az izmokat és a záróizmot, hogy összehúzódjon, ami erősíti ezen izmokat, amit még testedzéssel is nagyon nehéz lenne.

A gésagolyók alkalmazása javíthatja továbbá a hüvely érzékenységét, valamint annak rugalmasságát és szorítóerejét. Ez jó hatással lehet a későbbi aktusokra, együttlétekre. Fokozhatja többek között az orgazmusra való készséget, illetve az egymásnak nyújtott örömet egyaránt.

Hozzá kell tenni, hogy nem csak a nemi életben játszik szerepet, hiszen jótékonyan hat a medencealapi záróizmokra, mint a széklet- és a vizelettartási nehézségekért felelős izmokra. Ennek hála pedig csökkenthetőek az olyan kellemetlenséget okozó tünetek, mint az inkontinencia.

Hogyan használható?

A gésagolyóval a felhelyezést követően már nem sok dolgunk van, csak annyi, hogy az izmok segítségével megakadályozzuk, hogy azok kicsússzanak a helyükről. Minél kisebb a golyó vagy minél nagyobb a súly, annál nehezebb a feladat, főleg álló vagy guggoló helyzetben. A gravitáció ugyanis folyamatosan harcol majd az elemek ellen. Így fordulhat elő, hogy az erotikus segédeszköz edzi az intim izmokat, erős maradhat a hüvely, nem beszélve természetesen az intim együttlétek kapcsán nyújtott előnyeiről.


Szerelem