Hogyan válaszd ki a megfelelő karórát?

A bőség zavarában olykor nehéz a hozzánk leginkább illő darab kiválasztása. Néhány szempont azonban segíthet a döntésben. A méret szerepe jelentős. Egy vékonyabb csuklóval rendelkező hölgy egyaránt viselhet nagy és kicsi számlapos karórát, viszont vastagabb csuklóhoz a nagyobb méretű óra passzol jobban. Stílus szempontjából választhatunk klasszikus kerek formájú darabot, ugyanakkor sokan a karakteresebb, szögletes fazonúakat kedvelik.

A WEARING.hu prémium óraszettjeiből bátran szemezgethetünk, tökéletesek alkalmi kiegészítőként és hétköznapi viselet gyanánt is. A gyönyörű Hannah Martin és IBSO válogatások egészen különleges megjelenést biztosítanak. Ezeknél az óráknál a számlap díszesebb, mutatósabb, így méltán mondhatjuk az elegancia, luxus közvetítőinek. Napi szintű használathoz egy Geneva karóra remek választás, szolid egyszínű szíjjal.

A szín kiválasztása sokszor még nehezebb, mint maga a forma vagy a stílus. Azoknak, akik kedvelik az egyszínű ruhákat, javasolt a fehér színű óra, akik pedig imádják a színes öltözetet, számukra egy vidám, mintás szíjjal ellátott óra lehet ideális. Egyre kelendőbbek az arany és rosegold karórák is, melyek rendkívül sikkesek.

A karóra igazán stílusos kiegészítő

Az órák szerepe mára jelentősen átalakult, hiszen nem csupán az idő nyomon követésére használjuk, hanem mutatós kiegészítők gyanánt, melyek nagymértékben emelnek az egész megjelenésünkön. Manapság inkább stílusos ékszerek, mint „időmérő” eszközök. Általuk éppúgy üzenhetünk a világnak, mint egy karpereccel vagy fülbevalóval. Ugyanakkor megválaszthatjuk a típusát az elfoglaltságaink szerint is, például egy sportosabb óra, rugalmas szíjjal edzéshez, egy elegáns Hannah Martin karóra egy üzleti rendezvényre, egy Geneva óra egy baráti találkozóra lehet tökéletes.

A prémium karórák szerepe egyre jelentősebb, azáltal, hogy divatos kiegészítőkké nőtték ki magukat. Az elegancia és a státusz szimbólumaként előszeretettel viselik a magas beosztásban dolgozók. Egy magabiztosan viselt luxus karóra tekintélyt parancsol.

Prémium óraszettek az elegancia kedvelőinek

Miért elégednénk meg egy szimpla karórával, amikor választhatunk komplett szettet is? Ezek a prémium óraszettek tartalmaznak órát, fülbevalót és nyakláncot, ugyanakkor elérhetők kifejezetten karkötős szettek is. Egy IBSO szett például tökéletes ajándék önmagunknak, de egy szerettünknek egyaránt.

Néhány év múlva talán ismét átalakul a karórák szerepe, egy viszont biztos és örök, hogy jelentősen meghatározzák az egész megjelenésünket. A gyönyörű, stílusos órák a csuklóra terelik a figyelmet, így a kézfejünk is még inkább vonzza a tekintetet. Egy jól megválasztott gyűrűvel pedig remekül kiegészíthetők.


Ruházat