Hány párnát sírtak tele azok a nők, akiknek minden együttlét fájdalommal járt az öröm és az élvezet helyett? Ugye te azok táborát erősíted, akik ki merik mondani, ha valami nem jól működik? 

Ezer és egy ok lehet arra, hogy miért jó vagy pusztán szükséges síkosítót használni, ezért aztán ahelyett, hogy szégyent éreznél, keresd inkább meg azt, amelyikre a tested a legjobban reagál! A Pajkos Pajtás csapata most ebben a feladatban szeretne segíteni neked.

Az allergia nem játék!

Síkosítót használni nem ciki, viszont nem odafigyelni az allergiás reakciókra már annál inkább! Miért mondjuk ezt? Azért, mert a síkosítók olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek könnyen allergizálják az arra érzékenyeket.

A síkosítók tehát tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek elősegítik a felszívódást, van, amelyik a pH egyensúlyát tartja fent, míg megint másik a gélállag kialakításáért felelős. Látszólag nem tűnnek veszélyesnek, pedig akad például olyan szer is, amely kapcsolatba lép a hormonjaiddal, és terhesség esetén kifejezetten ellenjavallt a használata.

De talán arra is kevesen gondolnak, hogy a síkosítók tartalmazhatnak olyan lágyítószert, amelyre könnyedén allergiás lehetsz, ha például nem bírja a szervezeted a mogyoróféléket. Persze lehet előre tájékozódni, de van, ami csak használat közben derül ki, és ott már nálad a labda: vajon észreveszed-e, amikor a tested jelez?

Persze akad még sokféle síkosító, többek között az ehető verzió vagy épp a szilikonalapú, de mindenképpen figyelj oda arra is, amikor síkosítót választasz a Pajkos Pajtás webshopjából, hogy kompatibilis legyen a védekezési módszeretekkel!

Te mennyire figyelsz oda a tested jelzéseire?

Sokan sajnos félvállról veszik a jeleket, és elbagatellizálják a problémát, amit a nem megfelelő síkosító használata okozhat.

A legenyhébb tünetek is kellemetlenek, főként a nemi betegségek tüneteit produkálja ilyenkor a test. Ha megbizonyosodtál afelől, hogy semmilyen nemi betegségben nem szenvedsz, de mégis jelen van a rendellenes folyás, az aktus közbeni fájdalom vagy éppen a nemi szerv égető, viszkető érzése, akkor bizony joggal gyanakodhatsz arra, hogy a síkosító okozta a bajt. 

Ilyenkor feltétlenül egyeztess a kezelőorvosoddal, és valószínűleg ő sem fog mást javasolni, mint azt, hogy próbáld ki a vizes alapú síkosítót, ami semmiféle irritációt nem fog okozni!

Mindenki megtalálja a megfelelőt

A bőséges választéknak köszönhetően még az allergiások is megtalálják azt a síkosítót, amelyet biztonsággal, mellékhatások nélkül tudnak használni a minél teljesebb szexuális élmény elérése érdekében.

Hagyj hát fel a kifogáskereséssel, keresd meg azt a síkosítót, amelyik a legjobban harmonizál a testeddel, és élvezd az eredményt!


Szerelem Szex