Pályaadatok, rekordok, versenyzők, istállók

Forma 1-es versenypályák

Melyik Forma 1-es pálya a leghosszabb, és melyik a legrövidebb? Hány (kilo)méter hosszú egy Forma 1-es versenypálya? Melyik nagydíjon hány kanyart kell megtennie a versenyzőknek egy kör során? Melyik Forma 1-es versenyző és milyen istálló színeiben és mikor teljesítette eddig a leggyorsabb kört (pályacsúcsot) az adott pályán? 2017-ben mikor lesz a futam a versenykiírás szerint? Kalkulátorunk segítségével sok-sok kérdésre választ kaphatsz a Forma 1 világából, a versenyekről, a pályákról, a nagydíjakról és a versenyzőkről.

Az idei évben a hivatalos Forma 1-es versenykiírás szerint 20 futamot rendeznek a világ legnépszerűbb autós cirkuszában. A Forma-1 (Formula-1) futamok 2017 kalkulátorunk segítségével könnyen és gyorsan áttekintheted a 2017-es versenynaptár minden futamát.

Megtudhatod, hogy melyik verseny mikor lesz, vagy akár azt is, hogy kedvenc futamodat mikor láthatod idén. 

Forma-1 2017-es évi futamok, nagydíjak ITT 

Mennyire vagy Forma-1 rajongó? Mert ha szereted a száguldó cirkuszt, akkor bizonyára sokat tudsz a Forma-1-es versenyzőkről, az egyes istállókról és jól ismered a szabályokat is.

Játékos tesztünk segítségével most izgalmas kérdésekre válaszolhatsz, és a végén kiadjuk számodra a Forma-1 bizonyítványodat.

Játékra fel, kattints a kezdéshez!

Forma 1-es versenypályák
Pályaadatok, rekordok, versenyzők, istállók
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: