Mennyire ismered a fővárosokat Európában? Kvíz

Európai országok és fővárosaik - profiknak

Európában jelenleg 45 független ország található, és mindegyik országnak természetesen fővárosa is van. Mennyire ismered az európai fővárosokat? Kvízünk segítségével most tesztelheted tudásodat. Ez egy nehezített teszt, melyben igyekeztünk a legnehezebb ország-főváros kombinációkra rákérdezni. Lássuk, hogyan bírkózol meg vele!

Az európai országok és fővárosaik feladványból két nehézségi szintű feladatsort is készítettünk, így mindenki - tudásának vagy épp bátorságának - megfelően próbálhatja ki földrajzi műveltségét.

Európai országok és fővárosaik - alapszint

Európai országok és fővárosaik - profiknak

Mindemellett több mint 300 kvíz, kalkulátor és játékos feladat vár még Rád a SzámoldKi.hu oldalain!

Jó szórakozást!

A SzámoldKi.hu oldal azzal a céllal jött létre, hogy hasznos kalkulátorokat fejlesszen olvasóinak, melyek segítségével könnyen kiszámolhatnak olyan dolgokat, melyhez komolyabb utánjárás, vagy szakmai háttér szükséges. A kalkulátorokat a főoldalunkon kategóriák szerint csoportosítottuk, de intelligens keresőnk segítségével is könnyen megtalálhatod a Neked szükséges kalkulátort.

Legnépszerűbbek:

Mennyi idő van még hátra az életemből? 

Gyorshajtáskor mennyi a bírság összege?

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz viszonyítva?

stb.

A kalkulátorokon túl játékos feladványokat, matematikai kvízeket, gondolkodtató és vicces rejtvényeket is találsz a SzámoldKi.hu oldalán IDE kattintva. 

Európai országok és fővárosaik - profiknak
Mennyire ismered a fővárosokat Európában? Kvíz
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: