Átlagembert felismerő kalkulátor

Mennyire vagy Te "átlagember"?

Milyen is egy átlagember Magyarországon? Hááát, olyan átlagos... Azt csinálja, amit a többiek, azzal tölti a szabadidejét, mint mások, és arra költi a pénzét, mint a hasonlók... Na ezt jól elmagyaráztuk... :) Az átlagembert kalkulátorunk annak segítségével mutatja ki, hogy mivel tölti az idejét valaki. Ebben pedig leginkább a KSH (Statisztikai Huvatal) un. Időmérleg felmérése segít minket (no és még más is...). Válaszolj a feltett kérdésekre és szembesülj a ténnyel: mennyire vagy Te "átlagos magyar"?

Szuper okosnak tartod magad? Vagy úgy érzed, hogy még sokat kellene tanulnod? Esetleg a két véglet között helyezkedsz el valahol?

Szeretnéd megtudni, hogy a közel 10 millió magyar ember átlagához képest milyen aggyal rendelkezel? Kalkulátorunk most erre adja meg a választ! Ha a magyar átlagot 100%-nak tekintjük, akkor a Te agyi kapacitásod mekkora?

Megtudhatod perceken belül, IDE kattintva.

Sokan panaszkodnak manapság (is), hogy a munkabérük egyáltalán nem tükrözi azt a tudást, szakértelmet amellyel rendelkeznek. Egyszerűen alul vagyunk fizetve a munkahelyünkön.

Való igaz, a magyar bérek (sajnos) európai összehasonlításban jelentősen alacsonynak mondhatók.

De mennyit ér a tudásod?

Mennyi pénzt kellene keresned jelenleg ahhoz, hogy a ténylegesen megérdemelt (bruttó) bért kapd? Korrekt bruttó bér kalkulátorunk segítségével ezt most kiszámolhatod IDE kattintva.

Mennyire vagy Te "átlagember"?
Átlagembert felismerő kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: