Vitamin forrás kereső kalkulátor

Vitaminforrások - Milyen táplálékban van egy adott vitamin?

A vitaminok (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B10, B12, C, H, D, E, F, K, és P vitaminok) szervezetünk alapvető működésének feltételei. De milyen ételben, italban, gyümölcsben, csonthéjasban, tejtermékben, húsban stb. taláhatjuk meg azt a vitamint, amire a szervezetünknek éppen szüksége van? Vitamin forrás kereső kalkulátorunk ebben segít most Neked. Add meg a keresett vitamint, majd kattints a SzámoldKi gombra és azonnal megkapod azokat az élelmiszereket, melyre a szervezetednek az adott vitamin eléréséhez szüksége van. Egészségedre!

Szeretnéd tudni, hogy melyik vitaminból mennyit kíván a szervezeted? Mennyi az a napi mennyiség, amelyre szükséged van az alábbi vitaminok valamelyikéből?

Ezekre a vitaminokra van szükséged nap mint nap:

A vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B3 vitamin, B5 vitamin, B6 vitamin, B9 vitamin, B10 vitamin, B12 vitamin, C vitamin, H vitamin, D vitamin, E vitamin, F vitamin, K vitamin, P vitamin.

A vitaminok ajánlott napi beviteli értékét kalkulátorunk segítségével tudhatod meg itt. 

A legtöbb egészségügyi problémádat kiválóan tudod kezelni, gyógyítani Magyarország számos gyógyfürdőinek egyikében. De melyik az a gyógyvíz, amelyik a legjobb a Te panaszaidra? 

Melyik gyógyfürdő van a legközelebb Hozzád, amelyik gyógyírt hoz betegségedre?

Megtalálhatod a keresett fürdőt Gyógyfürdő kereső kalkulátorunk segítségével.

Vitaminforrások - Milyen táplálékban van egy adott vitamin?
Vitamin forrás kereső kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: