Amíg várjuk a hajót Malaga kikötőjében kóstoljuk meg az egyik legnagyobb spanyol étterem-lánc a 100 Montaditos sörkínálatát (nem túl széles). Cruzcampo + Radler + Tinto de Verano kóstolás.

A sörök ára a 100 Montaditosban:
korsó: 2 EUR (2023)
pohár: 1,5 EUR (2023)

Ezek az árak nagyon kedvezőek az éttermi sör árakhoz hasonlítva, mert az éttermekben 3-5 EUR között kapsz egy korsó (jarre, pinta) sört jelenleg.

Az étteremlánc specialitása a "montadito", ami egy kis, töltött szendvics, amelyet tradicionálisan spanyol bagettből készítenek. A lánc menüjén számos montadito található különböző töltelékekkel, például serrano sonka, cheddar sajt, vaj, tonhalkrém, chorizo és még sok más.

A 100 Montaditos a fiatalok és az egyetemisták körében népszerű, mivel az árak kedvezőek, és az étterem hangulata barátságos és laza. Az étteremlánc jelenleg Spanyolországban, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Chilében, Kolumbiában és más országokban működik.

Miért népszerű a 100 Montaditos a fiatalok körében?

A 100 Montaditos fiatalok körében való népszerűsége számos tényezőre vezethető vissza. Az étteremlánc kínálata kifejezetten a fiatalok ízlésének megfelelően van összeállítva, és az árak is kedvezőek, ami sok fiatal számára vonzó. Az étteremlánc hangulata és stílusa is modern és fiatalos, ami szintén hozzájárul a népszerűségéhez. Az étteremlánc tervezése és dekorációja szintén figyelembe veszi a fiatalok igényeit és preferenciáit, így barátságos és laza hangulatot teremt, amely könnyen elérhető a fiatalok számára.

Az étteremlánc nagy hangsúlyt helyez a közösségi média felhasználására és a digitális marketingre, amelynek köszönhetően a fiatalok könnyen értesülnek az új akciókról és ajánlatokról, és könnyen csatlakozhatnak az étteremlánc közösségéhez. Az étteremlánc emellett rendszeresen rendez különféle promóciókat és kampányokat, amelyek szintén vonzóak a fiatalok számára.

Végül, a 100 Montaditos tapasztalata is hozzájárul a népszerűségéhez. Az étteremlánc kínálata változatos, ízletes és könnyen megközelíthető, ami sok fiatal számára lehetőséget nyújt arra, hogy új ízeket fedezzenek fel, és egy jó időt töltsenek barátaikkal. Összességében a 100 Montaditos sikere azon múlik, hogy figyelembe veszi a fiatalok igényeit és preferenciáit, és olyan tapasztalatot nyújt nekik, amely szórakoztató és kényelmes.

Milyen ételek kaphatók a 100 Montaditosban? Mik a legnépszerűbbek? 

A 100 Montaditos étlapja nagyon változatos, és kínál számos lehetőséget a vendégeknek. Az étteremlánc fő specialitása a "montadito", azaz a kis töltött szendvics, amelyet tradicionálisan spanyol bagettből készítenek, és amely többféle töltelékkel rendelhető, mint például serrano sonka, cheddar sajt, vaj, tonhalkrém, chorizo, vagy akár vegetáriánus opciók is.

Emellett a 100 Montaditos kínál számos egyéb spanyol ételt is, mint például a patatas bravas (pirított krumpli paprikás szószban), a tortilla (spanyol omlett), a croquetas (ropogós felsőrétegű és krémes belsejű tejfölös húsgombócok), vagy a gazpacho (hideg paradicsomleves). Az étlapon szerepelnek szendvicsek, saláták, gyros és hamburgerek is.

A legnépszerűbb ételek a 100 Montaditos-ban azonban általában a montaditok, melyek a lánc specialitását képezik, és melyek számos különböző töltelékkel rendelhetők. A patatas bravas és a croquetas is nagyon kedvelt ételek közé tartoznak. A 100 Montaditos étlapja azonban folyamatosan változik, és az egyes éttermek saját specialitásokat is kínálnak, amelyek további ínyencségeket jelenthetnek az étkezésekhez.

Az alábbi videóban a HóVarjú YouTube csatorna jóvoltából meg is kóstolhatjuk a spanyol söröket


Gasztro