- A PondCoin (POND) ára 960%-kal emelkedett az eddigi legalacsonyabb pontja óta - az ára elérheti a $0.00000080-at.

- A Byte (BYTE) értéke 271%-kal növekedett, és elérte az új mindenkori csúcsát, $0.00005063-at.

- A Pullix (PLX) 320%-kal emelkedett, és akár 100-szorosára is nőhet indítása után.

PondCoin (POND) 960%-kal nőtt - meddig emelkedhet még?

A PondCoin (POND) jelentős nyereséget ért el az elmúlt kereskedési ülések során, amelyek jelentős játékosnak pozicionálták az iparágban. Konkrétan a PondCoin ára felfelé ível, és összesen 960%-os árnövekedést tapasztalt az eddigi legalacsonyabb pontjától, 2024. január 7-étől.

Mindössze két hónap alatt a PondCoin kriptopénz jelentős ROI-t nyújtott a korai befektetők számára, de növekedése még nem ért véget. A legfrissebb adatok alapján, valamint a PondCoin ár előrejelzése alapján, az ára 2024 végére elérheti a $0.00000080-at.

A Byte (BYTE) eléri az új mindenkori csúcsát - mehet még feljebb?

A Byte (BYTE) altcoin kivételes növekedést mutatott az elmúlt kereskedési ülések során, amelyek szintén jelentős szereplővé tették az iparágban. Konkrétan a Byte ára 271%-kal emelkedett az elmúlt két hét során, és csak az elmúlt hét során 102%-kal.

Továbbá a Byte kriptopénz az $0.00001567-es legalacsonyabb pontjáról elérte legmagasabb értékét, $0.00004913-at, és az eddigi legalacsonyabb pontjától, 13 340,8%-os növekedést mutatva, jelentős ROI-t nyújtott a legkorábbi befektetőknek. A Byte ár előrejelzése szerint új magasságokat érhet el 2024 negyedik negyedévében, és felülmúlhatja az eddigi legmagasabb értékét, $0.00005063-at, amit 2024. március 4-én ért el.

A Pullix (PLX) összekapcsolja a legjobb CEX és DEX elemeket, és 100-szorosára nőhet

pullix token

A Pullix (PLX) arra készül, hogy az iparág egyik legnagyobb szereplőjévé váljon, és jelentős mozgást indíthat el a piacon, ami egy milliárd dolláros bikapiachoz vezethet. A projekt nemrégiben befejezte blockchain ICO-ját, ahol a kriptopénz 130 millió PLX-et értékesített, és összesen 9,5 millió dollárt gyűjtött. A korai befektetők 320%-os ROI-t is kaptak.

A platform összekapcsolja a CEX és DEX elemeket, és egy olyan egységes platformot hoz létre, ahol szinte bárki elkezdhet kereskedni derivatívákkal és kriptopénzekkel, anélkül, hogy bármilyen KYC eljáráson kellene átesnie. Bevezetik a likviditási biztosítást is, amelynek bevételi megosztási rendszere van, valamint egy érmének elégetési mechanizmusát, amely csökkenti a PLX kínálatát az idő múlásával, és növeli a ritkaságát.

A Pullix kriptopénz 2024. március 4-én került fel az Uniswapre, és 2024. március 7-én a BitMartra is belistázzák. Az induláskori árfolyama 0,168 dollár volt, ami teljesen kiszámítható piaci tőkeértéket eredményezett, 33,6 millió dollárt. A startnál az elemzők egy 100-szoros áremelkedést jósolnak. Ezért a PLX altcoin az egyik legjobb választás lehet a 2024 és az azt követő években, mivel ez a bikapiac átlépheti a milliárd dolláros határt.

További információkért a Pullixról lásd az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullixet

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.