A token már most is jelentős hatást gyakorol a piacon, és néhány elemző szerint a KANG az egyik legjobb új mémérmének számít, amelyre figyelni kell. 

A KangaMoon (KANG) az előértékesítésének 2. szakaszában minden tokent eladott a növekvő befektetői érdeklődés hatására

Rekordszámú befektető vásárol be a KangaMoon (KANG) projektbe, ami egy hatalmas token-eladáshoz vezetett a presale második szakaszában. A lendületes piaci tevékenység összefüggésben lehet a KANG token árának 125%-os emelkedésével a presale első szakaszát követően, ami 125%-os ROI-t eredményezett a korai befektetők számára.

Eddig több mint 613 619,811 dollár gyűlt össze a folyamatban lévő KangaMoon presale harmadik szakaszában. A befektetők felismerték a KANG hatalmas potenciálját, amely erős hasznossággal bír, ezzel egy kiemelkedő mém-coin. Ennek megfelelően az elemzők egy 35-szörös rallyt prognosztizáltak ebben az évben.

A KANG tokent mindössze $0.01125-ért lehet megvásárolni, további 10%-os bónusz jár azoknak a felhasználóknak, akik most vásárolják meg a tokent. Még mindig presale-ben van, de a $KANG már készül az Uniswap tőzsdére történő felvételre. A jelenlegi pályán, csak néhány kriptopénz projekt, mint például a Bitcoin és a VeChain, rivalizálhat a KANG bikapiacával.

A KangaMoon platform egy játssz-és-keress (P2E) ökoszisztéma, ahol a mém rajongók játékokat játszhatnak azon a láncán, és jutalmakat kereshetnek. A KangaMoon-on a tagok jutalmazást kaphatnak, amikor számos tevékenységet végeznek, például P2E versenyeket, NFT-k kereskedését, részvételt DeFi tevékenységekben, és még sok másban. Ezen túlmenően a KangaMoon egy platform, ahol a mém rajongók a Társadalmi Pénzügyi struktúrán keresztül interakcióba léphetnek egymással.

A Bitcoin (BTC) to­vábbra is optimista hangulatban, a kereskedelmi forgalma több mint 1 Billió Dollár értéket is meghaladja

bitcoin árfolyam rekordok

A Bitcoin (BTC) az egyik legjobb kriptopénz a piacon, tekintettel arra, hogy a token az egyetlen projekt, amelynek a piaci tőkeértéke meghaladja az 1 billió dolláros szintet. Emellett a Bitcoin árának értéke folyamatosan emelkedik, az évről-évre mért árnövekedés meghaladja a 160%-ot.

Rövid távon a Bitcoin az elmúlt hónapban több mint 44%-os növekedést mutatott. Az áprilisban esedékes felező esemény következtében a Bitcoin ára valószínűleg meghaladja majd az eddigi minden idők legmagasabb szintjét. Néhány elemző szerint a BTC ára az év során elérheti a 100 000 dollárt.

A VeChain (VET) rekordszintű nyereséget ésrt el februárban, a trend várhatóan tovább folytatódik márciusban is

A VeChain (VET) az egyik legjobban teljesítő token volt az elmúlt hónapban. A piaci statisztikák szerint a VeChain ára több mint 70%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban, és 10%-os növekedést az elmúlt héten. A token elmúlt 30 napos rallyja jelentős részt vállalt a 72%-os évről-évre mért árnövekedésében.

Ugyanakkor a Vechain kereskedési forgalma az elmúlt héten naponta átlagosan 50%-kal csökkent. Ennek ellenére néhány kriptoelemző továbbra is úgy véli, hogy a VeChain ára elérheti a 0,10 dollárt az év során. Ezt általában a kriptopiac általános bikapiacának lendületére és a várhatóan hamarosan következő bullish hangulatra alapozzák.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy