A szakértők most arra számítanak, hogy az elővételi időszakában akár 220%-os hozam is elérhető, így az befektetők a népszerű altcoinok helyett a KangaMoont választják, hogy bővítsék portfóliójukat.

Kripto influenszerek szeretik a Polkadotot

Az elmúlt héten több neves kriptovaluta influenszer dicsérte a Polkadot jövőbeni potenciálját. Ilyen influenszerek közé tartozik Ash Crypto is, aki lelkes nézetét osztotta meg a X-en.

Ash kiemelte, hogy a Polkadot akár 16 dollárig is eljuthat, és ismét emelkedésnek indul a DOT 2.0 kiadása után, amelyet még az idei évre terveznek. A DOT 2.0 kiadását a Polkadot történetének egyik legnagyobb frissítésének várják. Ez javítani fogja a projekt kapacitását, és ezzel párhuzamosan potenciálisan növelheti az értékét.

Az altFINS elemzése is alátámasztja ezt a bullish hangulatot. Az altFINS elemzése szerint a Polkadot kitört egy "Falling Wedge" alakzatból, és akár 25%-os nyereséget is hozhat. A Polkadot jelenleg 10,04 dolláron kereskedik, ami arra utal, hogy a DOT akár 12 dollárra is emelkedhet.

A Chainlink Növekedése összehasonlítva az Ethereummal

Bár a Chainlink legutóbbi teljesítménye kevésbé lenyűgöző, mint sok más altcoiné, a kriptovaluta elemző LinkTOAD General HBARI úgy véli, hogy a Chainlink követi az Ethereum trendjeit. Elemzésük szerint a Chainlink jelenleg azonos ütemben halad, mint az ETH az exponenciális áremelkedés előtt.

HBARI továbbmegy, kiemelve, hogy a Chainlink jelenleg ott tart, ahol az ETH volt 2020 novemberében, éppen azelőtt, hogy a Bitcoin új csúcsot döntött volna. Ezzel a tudatossággal a Chainlink jelentős áremelkedéseket mutathat még a következő héten.

A Chainlink jelenleg 19,60 dolláron kereskedik, és az elmúlt 24 órában 1,15%-kal emelkedett. Ha HBARI jóslatai beválnak, a Chainlink akár 25 dollárra is emelkedhet az első negyedév végéig.

A KangaMoon (KANG) Több Mint 600 000 Dollárt Gyűjtött

kangamoon

A KangaMoon kiemelkedik az altcoin piacán a stabil előértékesítési nyereségeivel. A projekt nemrégiben elérte az új mindenkori csúcsot, 0,01125 dollárt, ezzel egy új mérföldkőhöz érve, több mint 670 000 dollárt gyűjtve össze. Most, az előértékesítés harmadik szakaszában a KangaMoon további lendületes fejlődése várható.

Ez az egyedi új projekt a social-fi jellemzőket vegyíti a P2E játékmodellel. Ez egy dinamikus ökoszisztémát hoz létre, ahol a felhasználók hálózatba léphetnek és találkozhatnak más befektetőkkel, miközben izgalmas játékmenetet élveznek.

Ebben az ökoszisztémában a felhasználóknak számos bevételtermelési lehetőségük van. A KangaMoon játékban való versenyzés mellett a felhasználók teljesíthetnek kihívásokat, interakcióba léphetnek az azonos gondolkodású emberekkel, és még sok egyéb.

Az előértékesítési időszak alatt a KangaMoon azokat a befektetőket jutalmazza, akik segítik a projekt népszerűsítését. Ezek a befektetők $KANG tokenekkel lesznek jutalmazva, ami lehetőséget biztosít számukra, hogy profitot érjenek el a KangaMoon indítása előtt.

Erős Alternatívája-e a KangaMoon Az Altcoinoknak?

Mivel a Bitcoin növekedése lelassult, sok befektető most a hagyományos altcoin befektetések helyett a KangaMoont választja. A projekt erős teljesítménye és egyedi koncepciója már bebizonyosodott, hogy vonzó a befektetők számára. Ennek eredményeként a bikás elemzők szerint a KangaMoon akár 100-szoros hozamot is elérhet az indításakor, ami a $KANG tokeneket a középpontba helyezi.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételi izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.