A legtöbb helyen ingyen lehet játszani a játékokkal, például egy demo fiókkal, de előbb-utóbb be kell fizetni. Ehhez érdemes tudni a minimális befizetés meglétét. Általánosan elfogadott, hogy az online kaszinók többségének nem létezik maximális befizetési limitje. Akár százezreket is be lehet fizetni. A minimálisan megengedett befizetésre azonban mindig van szabály.

Több oka is van az online kaszinók befizetési limitjének. Az egyik fő szempont a játékosok védelme. Ha valaki nem a számára legjobb fizetési módot választja, megeshet, hogy fizetnie kell a tranzakcióért. Előfordulhat, hogy a díj nagyobb, mint az összeg. A minimális befizetést igénylő oldalak ezért léteznek, mert ha valaki ismeri a megfelelő fizetési módot, akkor nem kell díjat fizetnie és kis összeget is megéri befizetnie.

Ezeken az oldalakon akár párszáz forintos befizetést is végrehajthat bárki. Ez nyilvánvalóan előny. Például hasznos azoknak, akik nem sokat szeretnének befizetni. Ugyanis abban az esetben is a befizetés többszöröse nyerhető. A minimális befizetést ajánló oldalak ezért is kínálják ezt az opciót. Az alacsony befizetésű kaszinók célja az, hogy megmutassák, a megfelelő fizetési módszerrel bárki kaszinójátékossá válhat, nem kell vagyonokat elköltenie játékra.

Amire érdemes figyelni az alacsony befizetésű kaszinók bónuszainál

Aki kicsit is jártas az online kaszinók világában az tudja, hogy egy oldalnak az egyik fő vonzerője, hogy milyen bónuszokat kínál. A kaszinó által felkínált bónuszok az alacsony befizetési limittel rendelkező helyeken is ugyanúgy működnek. Ezeknek a kaszinóknak a bónuszajánlatai, beleértve az olyan helyeket is, ahol a minimum befizetés 1000 ft, ugyanúgy működnek, mint a nagyösszegű befizetések esetén. Néhány dolgot azonba érdemes figyelembe venni, mielőtt bónuszt igényelne valaki egy minimális befizetésű kaszinóban.

Megjátszási követelmény. Az alacsony téttel rendelkező kaszinók által kínált bónuszokra ugyanúgy vonatkozik, mint minden más esetben. Érdemes távol maradni az 50-szeresnél nagyobb megjátszási követelménnyel rendelkező helyektől. Néhány kaszinóban valódi pénz befizetése nélkül is lehet bónuszt szerezni.

Korlátozott alkalmazás. Érdemes még az előtt megtudni, milyen játékokra érvényes pontosan a bónusz, mielőtt igénybe venné valaki. Sok kaszinóban vannak arra vonatkozóan mely játékokon lehet megtenni a bónuszként megkapott pénzt.

Nem készpénzre váltható bónuszok. Egyes kaszinók bónuszai csak játék céljára szolgálnak, vagy például valamilyen pontnak a gyűjtésére, és nem válthatók valódi pénzre. Ezek a bónuszok nem olyan értékesek, mint a pénzt adó bónuszok.

Fizetési módok korlátozásai. Bizonyos módok használata meg van akadályozva, azok számára, akik szeretnének bónuszt igényelni. Például néhány kaszinóban nem lehet igényelni bónuszt Skrill vagy Neteller használata esetén.

A bónusz felhasználásának ideje. Mindig ellenőrizni kell, hogy mi a lejárati dátum, és igyekezni kell, hogy a bónusz idő előtt fel legyen használva. A megengedett idő a legtöbb bónusz esetében általában 1-2 hét közötti. Vannak olyan bónuszok is azonban, ahol nincsen időkorlát.

Maximális kifizetési limit. Néhány bónusz esetében van maximális kifizetési határ. Többek között ezért is érdemes elolvasni, hogy pontosan milyen szerződési feltételekkel kínálja az adott oldal a promócióját.

Az online kaszinók minimális befizetéseiről

A csak banki átutalással rendelkező kaszinók például nem a legjobb jelöltek a minimális kaszinóbefizetések teljesítésére. A legtöbb ilyen átutalás külföldre történik, és sok díjat számolhat fel a bank érte. Megesik, hogy ezek magasabbak, mint a küldeni kívánt összeg. Tehát a banki átutalás nem jó módszer egy minimális befizetés esetén.

Mint említve lett már a minimális befizetési lehetőséget kínáló oldalak is kínálnak bónuszokat. Ez azonban azt is jelenti, hogy a fogadási követelmények is adottak lesznek. Minden minimális befizetésű kaszinó online bónusz kampányára általában megjátszási és kiutalási követelmények vonatkoznak. Azonban az összesített tét, amit kötelező megtenni, sokkal alacsonyabb nyilvánvaló okokból. Más szóval, gyorsabban lehet teljesíteni ezeket.

A kriptovalutákat használó fizetési módok a legoptimálisabbak. Ezen esetben is érdemes azonban a megfelelőt választani. Egyes megoldásoknak magasabb kezelési költsége van, ilyen például a Bitcoin. Általánosan elfogadott szabály, hogy minél népszerűbb és felkapottabb egy valuta, annál magasabbak lehetnek az utalásoknak a díjai. Ebből a szempontból például a DogeCoin az egyik legjobb kripto abban az esetben, ha valaki minimális befizetést szeretne intézni, mivel szinte nulla kezelései díja van.

Konklúzió

A minimális befizetésű kaszinók bárkinek opciók lehetnek, nem csak a szűk keretekkel rendelkező játékosoknak. Általában az emberek nem figyelnek arra, hogy a minimális befizetésű kaszinók alacsony befizetéseket is lehetővé tesznek, de nem ez az egyetlen típusú összeg, amelyet elfogadnak.

Más szóval, ha például 100.000 HUF-ot szeretne a játékos befizetni, meg is teheti. Bármelyik alacsony befizetésű online kaszinó elfogadja. Ez az egyik előnyük, hogy bárkinek esélyt adnak a játékra, függetlenül attól, hogy mekkora pénztárcával rendelkezik. Ha csak pár forintja van, akkor is részt vehet a kaszinóban a játékban minimális befizetéssel.

A minimális befizetésű kaszinók nem egy adott típusú játékos számára készültek, mindenkit szívesen fogadnak. Ezek a kaszinók nagyszerűek lehetnek azok számára, akik nagy pénz felhasználása nélkül szeretnék megtapasztalni az online kaszinókat.


Pénzügy