A minőségi arany, illetve gyémánt ékszerek nemcsak gyönyörű kiegészítők, hanem jó befektetésnek is bizonyulnak.

A lenyűgöző FEIL arany ékszerek és gyémánt ékszerek magukban hordozzák hosszú évek tapasztalatait, mind a gyártói, mind a kereskedelmi tevékenységet illetően. Az eljegyzési- és a karikagyűrűtől a nyakláncon át a fülbevalóig mindent megtalálsz itt, amivel kifejezheted érzéseidet a másik iránt, vagy saját személyiséged rejtett zugait.

Most nézzük meg, mikor érdemes ékszert ajándékozni, és milyen egy pozitív vásárlási élmény!

Milyen alkalmakra vásárolhatsz ékszert?

A lánykérés kelléke az eljegyzési gyűrű, majd minőségi karikagyűrűvel pecsételhetitek meg házasságotokat az esküvőn. Ez elmaradhatatlan mind a menyasszony, mind a vőlegény részéről, mivel mindketten viselnek egy-egy darabot. Tartós és erős anyagot célszerű választani, mint az arany vagy a platina.

Születésnapokra meglepheted párodat, gyermekedet névre szóló arany ékszerrel vagy gyémánt ékszerrel, különösen alkalmasak erre a kerek évfordulók. Ballagásra szinte kötelező valamilyen ékszer, ez is egy örök emlék marad. Kislányoknak szokás keresztelőre fülbevalót ajándékozni, sokuknak már egész pici korban ki van lőve a fülcimpájuk.

A ballagás után a diplomaosztót is érdemes megünnepelni valami szép darabbal, akár még nagyobb értékűvel. De házassági vagy bármilyen évforduló is okot szolgáltathat az arany vagy gyémánt ékszerrel való felköszöntéshez. Ha pedig magadnak szereznél vele örömet, és meg is teheted, bátran szerezd be legújabb kedvencedet, ami feldobja megjelenésedet.

Ékszert soha ne vegyél elhamarkodottan!

Ha csak úgy kutyafuttában veszel valamilyen drágább és költségesebb ékszert, azt könnyen megbánhatod. Célszerű átgondolni, hogy mi az, ami illik a kiszemelt személyhez, milyen a stílusa, a megjelenése, az életvitele, a személyisége.

Ez abban az esetben is igaz, ha magadnak vásárolsz, mert lehet, hogy beleszeretsz egy szép nyakláncba, de nem a te karakteredet tükrözi. Saját magaddal azonban könnyebb helyzetben vagy, mivel fel tudod próbálni, és a tükörben láthatod, hogy passzol-e hozzád.

Más esetekben egy jó ékszerész tud tanácsot adni, aki türelmes, segítőkész és őszinte. Ha sikerül közvetlen kapcsolatot kialakítanotok egymással, könnyebb lesz az együttműködés.

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz?

Amennyiben 100%-os elégedettséggel távozol az üzletből, szinte biztos lehetsz benne, hogy a legideálisabb helyen vásároltál. Ha profi segítséget nyújtanak számodra az értékesítők, magabiztosabban tudod kiválasztani a megfelelő arany ékszert, gyémánt ékszert.

Hiába árulnának magas minőségű és szép termékeket, ha nem nyújtanak útmutatót, ha nem figyelnek oda rád és az igényeidet nem veszik figyelembe. A sokféle gyönyörű darab közül nehéz egyre letenni a voksodat, de ha segítőkészen melléd állnak, abból mindannyian profitálni fogtok.


Életmód