Találd meg a számodra legjobban tetsző modellt!

Fülbevalók terén igencsak válogatósak és kritikusak lehetünk, ugyanis ez az egyik olyan éktípus, amely rendkívül meghatározza a megjelenésünket. Mivel közvetlenül az arc mellett fekszik, eléggé fókuszba kerül, ezért mindenképp olyat részesítsünk előnyben, amely kiemeli a vonásainkat. A Velekey Ékszervilág webáruház fülbevalóinak palettáján csodás ezüst verziókat fedezhetünk fel, amelyekkel méltó módon tündökölhetünk, bárhová is vezessen az utunk.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért tanácsos az ezüst modellek mellett dönteni. Az ezüst antibakteriális anyag, tehát távol tartja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat. Nem véletlen, hogy ezen tulajdonsága miatt számos gyógykészítményben is alkalmazzák. Ebből adódóan legtöbbünknek nem fog semmilyen irritációt okozni a viselése.

Emellett az árfekvése is igen kedvező, így azok számára is remek alternatíva, akik nem szeretnének mélyen a pénztárcájukba nyúlni egy-egy újdonság megvásárlásakor. Ha pedig az ék formája terén közelítjük meg a felvetést, akkor azt mondhatjuk, hogy a karika kiadás azért olyan népszerű, mert egy szimpla hétköznapon és különleges eseményeken is pompásan mutat.

Az ezüst karika-fülbevaló mérete is mérvadó

Olykor nehezen tudjuk megfogalmazni, hogy miért gondoljuk úgy, hogy egy bizonyos ékszer nem megfelelő az aktuális helyzetben. Sokszor nem is sejtenénk, hogy a probléma hátterében a kiegészítő mérete állhat.

Egy hivatalos rendezvényen a nagyobb darabok túl hivalkodónak tűnnek, míg egy extravagáns esemény kapcsán az zavarhat, hogy teljesen elveszik az apró ék a hajkoronánk alatt. Szerencsére ez nem olyan jelenség, amelyet ne oldhatnánk meg, csupán némi kreativitásra van szükség ahhoz, hogy felismerjük, hogy melyik darab passzol a legjobban. 

Bátran kísérletezhetünk a különféle méretű karikákkal. Ne tartson vissza minket a díszítés sem, nyugodtan próbáljunk ki olyan fazonokat is, amelyekre gyöngyök vagy csillogó kövek kerültek. A lényeg igazából az, hogy komfortosan érezzük magunkat a viselése közben!

Ajándékként is tökéletes 

Egy briliáns ékszerrel akkor sem lőhetünk mellé, ha éppen ajándékötletek után kutatunk. Egyesek úgy vélik, hogy az efféle meglepetés “sablonos” megoldás. Ugyanakkor egy gondosan kiválasztott ék tanúbizonyságot tesz arról, hogy valóban tudjuk, hogy a másik milyen irányvonalat preferál.

Egy mesés ezüst karika-fülbevaló minden hölgy szívét megdobogtatja. Akkor is szuper alternatíva, ha születésnap vagy évforduló közeledik, de akkor sem okoz csalódást, ha egyszerűen csak kinyilvánítanánk az ajándékozott felé az érzéseinket. Bízunk benne, hogy megtalálod azt a variációt, amely téged és szerettedet is lenyűgözhet!


Életmód