Yerba mate - fedezze fel csodálatos tulajdonságait

A yerba matéban található biológiailag aktív vegyületcsoportok közé tartoznak: C-vitamin, B1- és B2-vitamin, koffein, teobromin, kvercetin, rutin, kempferol, kávésav és klorogénsav. Az infúzióivók által megfigyelhető pozitív hatások a következők:

  • a vércukorszint csökkentése,
  • védő hatás a májra
  • a "rossz" koleszterinszint csökkentése,
  • a fogyás támogatása,
  • általános stimuláció és a gyengeség, fásultság, fáradtság érzésének csökkentése.

A Yerba mate még senkinél nem mutatott allergiás tulajdonságokat. Terhes nőknek és szoptatósoknak azonban nem ajánlott.

Yerba mate - ellenjavallatok

A Yerba mate nem adható gyermekeknek, mivel összetételében meglehetősen magas a koffein jelenléte. Mint már említettük, terhes vagy szoptató nők sem fogyaszthatják. A Yerba mate nem ajánlott súlyos szívproblémákkal küszködőknek sem, mivel az infúziónak serkentő és izgató hatása van, amely hatással lehet a szívrendszerre.

MateMundo.hu - kezdje velünk a yerba kalandot!

A yerba mate boltban nemcsak a yerbát vásárolhatja meg a kezdetektől fogva, hanem a yerba mate főzéséhez szükséges eszközöket is, mint például a matero vagy a bombilla. Emellett a legjobb kávékat vagy ehető virágokat, dióféléket, gyümölcsöket, sőt gyógynövényeket is tartunk! Minden, amit nálunk vásárol, a lehető legjobb minőségű, alaposan tesztelt. A mi yerbánk az egyetlen zöld yerba, mesterséges összetevők, tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül!

Oldalunkon gyakran vannak elképesztő akciók, így spóroljon meg néhány fillért, ha kedvezményes áron vásárolja meg kedvenc főzetét vagy készletét. Vadásszon akciókat!
Azzal is spórolhatsz, ha rögtön egy teljes yerba mate készletet vásárolsz, amely általában a következőket tartalmazza: egy kalabászt, egy bombillát, valamint egy bombilla tisztítót és egy yerbát, hogy az általad választott ízben főzd meg!

A cikkhez ajánlott kalkulátorunk