Itt van néhány javaslat mellyel a gyors elélvezés megszüntethető:

- Használjon több óvszert: Az óvszer használata csökkentheti a pénisz érzékenységét, ami segíthet abban, hogy az ejakuláció később következzen be. Húzz egymásra 2-3 kotongumit, így a péniszed kevéssé lesz érzékeny a stimulusokra, így a gyors elélvezés is kitolódik.

- Próbáljon ki különböző pózokat: A pózváltás lehet, hogy segít abban, hogy a szex hosszabb ideig tartson. A férfiak számára olyan pózokat javasolnak, amelyekben kevésbé terhelik a péniszt, például a misszionárius, vagy a nőnél felül.

- Gyakorolja az ondószerv kontrollálását: A férfiaknak érdemes gyakorolniuk az ondószerv kontrollálását, például a közösülés közbeni légzésgyakorlatokat.

- Használjon késleltető spray-t vagy krémet: Számos különféle késleltető spray és krém áll rendelkezésre, amelyek csökkenthetik a pénisz érzékenységét, így az ejakuláció később következik be.

- Keressen szakmai orvosi segítséget: Ha a fent említett módszerek nem segítenek, a férfiaknak érdemes lehet szakember segítségét kérni, például urológus, andrológus vagy szexuálterapeuta szakemberekhez fordulni.

Fontos megjegyezni, hogy a korai magömlés nem egyedülálló probléma, és sok emberrel előfordul. Azonban ha a probléma zavaróan hat az egyén számára, vagy a kapcsolatára nézve, akkor érdemes lehet szakemberhez fordulni segítségért.

Ha korán elmegyek szex közben az csak az én hibám vagy a hölgy partnerem is tehet valamit ez ellen?

A korai magömlés nem egyedülálló probléma, és nem feltétlenül csak az egyik fél hibája. Általában számos tényező hozzájárulhat a korai magömléshez, mint például szorongás, stressz, bizonyos gyógyszerek szedése, bizonyos betegségek, illetve bizonyos szexuális életmódok.

Azonban, ha egy pár megpróbálja megoldani a korai magömlés problémáját, akkor mindkét félnek együtt kell működnie. A nőknek sokféle módon lehet segíteniük a partnerüket a korai magömlés kezelésében, például segíthetnek a partnerüknek kiválasztani olyan szexuális pozíciókat, amelyek kevésbé terhelik a péniszt, vagy olyan módszerekkel, mint például a közösülés közbeni légzésgyakorlatok vagy az előjáték, amelyek segíthetnek csökkenteni a szorongást és a stresszt.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a korai magömlés kezelése hosszú folyamat lehet, és a megoldás lehet, hogy mindkét félnek változtatnia kell a szexuális életmódján és szokásain. Ezért a korai magömlés problémájának kezelése általában a pár együttműködésén alapul, és mindkét félnek el kell köteleznie magát a változások mellett.

Ha egy férfinek korai magömlése van akkor nagyobb eséllyel csalja meg a párja?

Nem, a korai magömlés nem okoz automatikusan félrelépést vagy megcsalást. A hűtlenség vagy az együttélési problémák sokféle okból merülhetnek fel, de általában nem a korai magömlés miatt. A korai magömlés egyáltalán nem ritka probléma, és a párkapcsolatokban tapasztalható szexuális kihívásokkal összefüggésben általában megoldható.

Azonban, ha a korai magömlés problémája jelentős stresszt okoz a férfi számára, akkor előfordulhat, hogy ennek hatására szexuálisan vagy érzelmi szinten eltávolodik a párjától. Ez a fajta távolság lehetőséget adhat a félrelépésre, de ez nem az egyetlen oka a hűtlenségnek.

Fontos megjegyezni, hogy a párkapcsolatokban a kommunikáció és a bizalom kulcsfontosságúak. Ha egy férfi nyitottan beszél a korai magömlés problémájáról a párjával, és a párja támogató és megértő reakcióval válaszol, akkor a kapcsolatuk valószínűleg erősödni fog, nem pedig gyengülni. A korai magömlés nem okoz automatikusan megcsalást, és a párkapcsolatok sikere sokkal inkább a kommunikáción, a bizalmon és az együttműködésen alapul.


Egészség Szex