2020-ban a kollekció darabjait a tél motívumai ihlették: a fagy formái és a kék-áttetsző színvilág teremti meg a leghidegebb évszak hangulatát. Az ezüst ékszerek önmagukban sejtelmes hűvösséget sugároznak, ha mindezt szikrázó kövekkel kombináljuk, gyorsan elérhetjük a mesebeli jégvilágot. A téli ünnepek legnagyobbika, a karácsony pedig egyet jelent a ragyogással.

Hópehely, csillagkép - ragyogó charmok

A Timeless kollekció fő darabjai a hópehely és a csillagkép. A szikrázó hópehely charm első ránézésre maga az ékszerbe foglalt jégvirág. Mint amikor egy fagyos téli reggelen az ablakban megjelenik a tökéletes geometriai formákból felépülő jelenség, amely a kelő nappal csillan egyet, majd eltűnik. A charmot tíz darab körte alakú nagyobb és 60 darab kör alakú cirkónia alkotja. 

Az áttört csillagkép rozé színben érkezett. Tiszta égbolton, sötét éjszakán tökéletesen látszanak a csillagok. Ilyenkor sok kívánság teljesül. Talán ez ihlette a charm alkotóját is.

A kék és áttetsző kövekkel díszített klip kimondottan a téli fényeket adja vissza. A hideg ragyogás a legszebb téli napok tulajdonsága, amelyet tíz égszínkék és tíz áttetsző kővel zár magába ez a charm.

Végül egy pavé karkötő teszi tökéletessé a kollekciót, amelyet 81 darab víztiszta cirkónia és 10 darab égszínkék kristály alkot.

A karácsony körülvesz

A Pandora Passions kollekciója nem hiányozhat a karácsonyimádók gyűjteményéből. A “szenvedélyek” névvel ellátott csomagban olyan ikonikus formák vannak, mint a karácsonyfa, maga a Mikulás vagy éppen Rudolf, a rénszarvas - természetesen piros orral. Ez a kollekció mentőötletként is szolgálhat mindazoknak, akik még nem tudják, mit vegyenek a számukra kedves hölgyeknek. 

Ezek a színes, ragyogó Pandora ékszerek kiválóan kiegészítik a Tommy Hilfiger órái közül az arany, ezüst és rozé árnyalatokat. Az elegáns vonalvezetésű karórákhoz tökéletesen illik az elegáns és a bohókás charmokkal díszített karkötő is, ezért szinte kizárt a tévedés lehetősége.

És még mindig van újdonság!

A Disney ikonikus figurái már egy ideje megtalálhatók a Pandora kínálatában. Ebben az évben azonban Hamupipőke a 70. születésnapját ünnepli, ezért az ékszergyártó a tökhintó elkészítésével tisztelgett a cselédből lett hercegnő karaktere előtt.

A valódi arany koronával és nyolcvan mikrosüllyesztett cirkóniával ez a charm a Disney-sorozat ékköve lehet.


Ruházat